* Αγώνας ρεβάνς για τη φάση των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

* Στο πρώτο παιχνίδι (22/02): Ίντερ – Πόρτο 1-0

* Under 2.5 τα 3/5 μεταξύ τους παιχνίδια

* Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σε δύο περιπτώσεις το 2005. Την άνοιξη η Ίντερ πήρε την πρόκριση από την φάση των “16” με ισοπαλία (1-1) στο “Ντραγκάο” και νίκη (3-1) στη ρεβάνς του Μιλάνο. Το φθινόπωρο του ίδιου έτους οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από μία εντός έδρας νίκη στη φάση των ομίλων.

* Ο Κονσεϊσάο, ως προπονητής της Πόρτο, μετρά 4/4 εντός έδρας νίκες απέναντι σε ιταλικές ομάδες!

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League

ΠΟΡΤΟ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (3-2) επί της Εστορίλ. Ο Γκρούγιτς άνοιξε το σκορ για την Πόρτο στο 9’, ο Γκουβέια ισοφάρισε για την Εστορίλ στο 27 και ο Φράνκο ανέκτησε το προβάδισμα των γηπεδούχων στο 31’. Με πέναλτι ισοφάρισε η Εστορίλ στο 67’, με τον ίδιο τρόπο ο Ταρεμί διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 73’.

Ξεκάθαρα επηρεασμένη από το διπλό ματσάρισμα με την Ίντερ παρουσιάστηκε στα ενδιάμεσα παιχνίδια πρωταθλήματος η Πόρτο, με αποτέλεσμα ο απολογισμός της να την βγάζει ουσιαστικά από την διεκδίκηση της Liga Portugal, αφού το -8 μοιάζει απίθανο να καλυφθεί απέναντι σε μία υπερηχητική Μπενφίκα.

Πριν τρεις εβδομάδες στον ιταλικό βορρά ήταν καλύτερη των “νερατζούρι” στο 11 εναντίον 11, ειδικά στο πρώτο κομμάτι του δευτέρου μέρους απείλησε σε αρκετές περιπτώσεις στο transition και φαινόταν ότι θα εκμεταλλευτεί την ανισορροπία που έβγαζε η Ίντερ. Είχε ένταση, επιθετικότητα στο πρέσινγκ και γρήγορες αποφάσεις, αλλά όχι ποιοτικές επιλογές στην τελική προσπάθεια. Η αποβολή του Οτάβιο στο 78’ όμως ήταν καταλυτική, με παίκτη λιγότερο οδηγήθηκε σε παθητικό παιχνίδι και δεν άντεξε σε χαμηλά μέτρα.

Λίγες μέρες μετά το ταξίδι στο Σαν Σίρο, την “τραυμάτισε” η αναπάντεχη εντός έδρας ανατροπή από την Ζιλ Βισέντε (1-2) και στις δύο επόμενες νίκες με Τσάβες (1-3 εκτός) και Εστορίλ (3-2 εντός) έμοιαζε ανυπόμονη και της έλειπε η τακτική ισορροπία που την χαρακτηρίζει με τον Κονσεϊσάο στην καθοδήγηση. Πολύ πιο δύσκολα απ’ ότι αναμενόταν ήρθε η νίκη της Παρασκευής απέναντι σε έναν ιδιαιτέρως ντεφορμέ αντίπαλο, με αμυντικά κενά που δεν ήταν συνηθισμένα.

Από τον πάγκο ήρθε ο Ταρεμί για να καθορίσει το αποτέλεσμα, ως αλλαγή έπαιξε και ο Γκαλένο δείγμα ότι είναι έτοιμος για 11αδα απόψε, δεν πιέστηκε ούτε ο Ουρίμπε παίζοντας ένα ημίχρονο. Πλήγμα ο τραυματισμός του βασικότατου δεξιού μπακ Ζοάο Μάριο στο ματς της Παρασκευής, δύσκολα θα προλάβει ο Εβανίλσον (φορ), ενώ ο Οτάβιο (μέσος) είναι τιμωρημένος.

Παίζεται η θέση του δεξιού μπακ ανάμεσα στον πιο αμυντικογενή Κονσεϊσάο και τον φύσει εξτρέμ Πεπέ. Ενδεχομένως ο δεύτερος να αγωνιστεί στη φυσική του θέση, αν επιλεγεί για την άμυνα θα παίξει ο Φράνκο πιθανώς ως εξτρέμ, με τον Γκαλένο στην άλλη πλευρά. Αναμένεται τριάδα στα χαφ και ρίσκο με δεύτερο φορ στην πορεία του αγώνα αν δεν έχει προηγηθεί.

“Το πρώτο παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, πολύ δύσκολο, απέναντι σε μία ομάδα γεμάτη από ποιοτικούς παίκτες. Γνωρίζουμε τον αντίπαλό μας, αλλά πάνω απ’ όλα γνωρίζουμε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε. Θέλουμε να έχουμε ένταση, να είμαστε καλοί στο πρέσινγκ, επιθετικοί και πάνω απ’ όλα έξυπνοι.” δήλωσε ο κόουτς Κονσεϊσάο.

ΠΟΡΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal & Over 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Σκόραρε 2+ γκολ στα 11/13 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

* Over 2.5 τα 4/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το Champions League

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΙΝΤΕΡ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (2-1) από την Σπέτσια. Στο 14’ ο Λαουτάρο έχασε πέναλτι για την Ίντερ και στο 55’ ο Μαλντίνι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Ο Λουκάκου ισοφάρισε με πέναλτι στο 83’, με τον ίδιο τρόπο η Σπέτσια ανέκτησε προβάδισμα στο 87’ με τον Νζολά.

Τρίτη σερί εκτός έδρας αποτυχία για την Ίντερ στην Serie A την Παρασκευή, ευτυχώς γι’ αυτήν “γκέλαραν” και οι Ρωμαίοι για να διατηρηθεί στη 2η θέση. Διαρκή τα σκαμπανεβάσματα των “νερατζούρι” σε όλη την σεζόν, στη Λα Σπέτσια ωστόσο την άξιζε τη νίκη, όπως λένε και τα xGoals (0.98 – 3.87). Μοιραίος ο Λαουτάρο με το χαμένο πέναλτι και άλλες άσχημες τελικές, ωραίος ο κίπερ των γηπεδούχων. Συχνά παρουσιάζεται αφελής η ομάδα του Ινζάγκι και τακτικά και ατομικά, όπως αποτυπώθηκε στο ανόητο πέναλτι του Ντούμφρις για το 2-1 της Παρασκευής.

Στο πρώτο παιχνίδι με την Πόρτο δεν της στοίχισε η τακτική ανισορροπία που παρουσίασε. Επιδίωξε να παίξει άμεσα, σε γρήγορες μεταβάσεις, αλλά κατέληξε να παίζει βιαστικά και οι Πορτογάλοι βρήκαν χώρους και την απείλησαν σοβαρά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι να έρθει η αποβολή του Οτάβιο. Άλλαξε η φυσιογνωμία του αγώνα στην συνέχεια, η Ίντερ πίεσε ασφυκτικά, φόρτωσε την περιοχή, στόχευσε τον Λουκάκου κι αυτός με τον όγκο του έκανε τη διαφορά.

“Θα είναι ένα παιχνίδι που θα πρέπει να παίξουμε με πολύ μυαλό και ένταση. Θα παίξουμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, σε ένα από τα πιο καυτά γήπεδα της Ευρώπης, θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Όσο για την κριτική, δεν είναι πρόβλημα, το έχω συνηθίσει γιατί είμαι πολύ καιρό στο ποδόσφαιρο. Είναι μέρος της δουλειάς μου, είμαι συγκεντρωμένος μόνο στον αγώνα με την Πόρτο.” δήλωσε ο κόουτς Ιντζάγκι, του οποίου η θέση παραμένει εξαιρετικά επισφαλής, μοιάζει ότι μόνο με μία βαθιά πορεία στο Champions League θα παραμείνει στον πάγκο και μετά το καλοκαίρι.

Απώλεια της τελευταίας στιγμής ο Γκόσενς (αρ. μπακ/χαφ), μπήκε στην αποστολή ο Σκρίνιαρ (στόπερ) για πρώτη φορά μετά το πρώτο παιχνίδι με την Πόρτο, αλλά είναι αμφίβολος και θα αξιολογηθεί σήμερα η κατάστασή του. Επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από καιρο ο Κορέα, αλλά δύσκολα θα αγωνιστεί.

ΙΝΤΕΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 9/12 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Over 2.5 τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

* Σκόραρε στα 6/9 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το Champions League

Πόρτο – Ίντερ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ