*Αήττητο το Σολτ Λέικ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια κόντρα στο Σιάτλ, με τρεις νίκες και μια ισοπαλία.

*No Goal και Under 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΣΙΑΤΛ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 4-0 επί του Κολοράντο, για το πρωτάθλημα. Τα τέρματα του σημείωσαν οι Ρολντάν (25′), Μόρις (45′, 83′) και Χέμπερ (53′).

Με άγριες διαθέσεις ρίχτηκε στη μάχη για το φετινό πρωτάθλημα, το Σιάτλ. Στην πρεμιέρα της περασμένης εβδομάδος, η ομάδα του Μπράιαν Σμέτσερ υποδέχθηκε το Κολοράντο, το οποίο και συνέτριψε με 4-0. Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο, με την ίδια να είναι με διαφορά ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο και να πετυχαίνει από δυο τέρματα σε κάθε ημίχρονο.

Με την ψυχολογία τώρα να είναι αρκετά ανεβασμένη, θέλει να κάνει το 2×2 απόψε, εκμεταλλευόμενη και τον παράγοντα έδρα. Ως αμφίβολος δίνεται ο Ραούλ Ρουιντίας για το αποψινό ματς, που ταλαιπωρείται από μυϊκό πρόβλημα.

Σιάτλ Στατιστικά

*No Goal τα 3/4 τελευταία παιχνίδια.

*Over 2.5 τα 5/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 1-2 επί του Βανκούβερ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 24ο λεπτό, για να κάνει την ανατροπή με τους Γκλαντ (70′) και Κρέιλαχ (73′).

Ξεκίνημα με το δεξί για το Σολτ Λέικ στο τρέχον πρωτάθλημα. Στην πρεμιέρα, η ομάδα του Πάμπλο Μαστροένι ταξίδεψε στον Καναδά, όπου και αντιμετώπισε το Βανκούβερ, στην έδρα του οποίου επικράτησε με 1-2. Βρέθηκε πίσω στα μέσα του ημιχρόνου, όπου ήταν κατώτερη, αλλά στο δεύτερο ανέβασε την απόδοση της, δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες και έκανε την ανατροπή.

Θέλει να πατήσει σε αυτή την εμφάνιση τώρα, έτσι ώστε να πάρει τη δεύτερη του νίκη απόψε σε ισάριθμα παιχνίδια. Από την προσπάθεια του αυτή, θα απουσιάσουν οι τραυματίες Ζαχ Φάρνσγουορθ και Άξελ Κέι.

Σολτ Λέικ Στατιστικά

*Goal/Goal τα πέντε τελευταία παιχνίδια.

*Goal/Goal τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια.

Σιάτλ – Σολτ Λέικ στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ