Ημιτελική φάση

*Δεύτερος αγώνας της σειράς. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ, ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

*Μετρούν 6/10 αναμετρήσεις με over 2.5 γκολ τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Α’ ματς: Ζούλτε Βάρεχεμ – Μέχελεν 1-2 | Στο πρωτάθλημα: Μέχελεν – Ζούλτε Βάρεχεμ 2-2 / Ζούλτε Βάρεχεμ – Μέχελεν 2-0

ΜΕΧΕΛΕΝ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 0-2 εκτός έδρας, εναντίον της Σερένγκ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 35’ ο Χάιρεμανς με εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση, σκόραρε για το 0-1, ενώ στο 41’ ακυρώθηκε γκολ των γηπεδούχων. Στο 55’ ο Ντα Κρουζ πέτυχε δεύτερο γκολ για τη Μέχελεν και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Μέχελεν επέστρεψε στις επιτυχίες όσον αφορά το πρωτάθλημα, καθώς επιβλήθηκε της Σερένγκ (0-2) εκτός έδρας και πήρε βαθμολογική ανάσα. Ήταν καλύτερη η ομάδα του Ντεφούρ, η οποία συνολικά δεν έχει βγάλει σταθερότητα και είναι ενδεικτικό ότι νίκησε έπειτα από τρεις αναμετρήσεις. Απομακρύνθηκε περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά δεν υπάρχει περιθώριο εφησυχασμού, αφού φέτος, ως γνωστόν, υποβιβάζονται τρεις ομάδες. “Είναι λογικό να σκεφτόμαστε τον τελικό. Η Ζούλτε Βάρεχεμ μπορεί να μην παίρνει κάποια αποτελέσματα, αλλά είναι μια επικίνδυνη ομάδα. Θα τα δώσει όλα για όλα και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό”, δήλωσε ο τεχνικός των “Μαλινουά”, Ντεφούρ. Στο αγωνιστικό σκέλος, είναι εκτός ο τιμωρημένος Λαβαλέ, οι τραυματίες Γουόλς, Μπολινγκολί και ο ανέτοιμος Φανλερμπέρχε.

Μέχελεν Στατιστικά

*6/10 αναμετρήσεις έληξαν με goal/goal

*6/7 παιχνίδια τελευταία με over 2.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 11/15 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΧΕΜ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 3-3 εντός έδρας, με αντίπαλο την Κόρτραϊκ, για το πρωτάθλημα. Στο 15’ ο Καντρί σκόραρε για το 0-1, στο 30’ ο Σιρανί ισοφάρισε σε 1-1. Στο 44’ ο Σελεμανί με εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-2 του ημιχρόνου. Στο 49’ ο Ντουρ σκόραρε για το 2-2, στο 65’ ο Αβενάτι μετά από κάθετη του Καντρί έκανε το 2-3. Στο 83’ ο Γκανό με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Η Ζούλτε Βάρεχεμ ήταν μαχητική, δεν παράτησε το ματς στο ντέρμπι με την Κόρτραϊκ (3-3), παρότι έμεινε πίσω στο σκορ 3 φορές και πήρε εν τέλει το βαθμό της ισοπαλίας. Παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη, η χρονιά είναι δύσκολη και ο πρωταρχικός στόχος είναι η επίτευξη της παραμονής. Ήταν η τρίτη διαδοχική ισοπαλία στη Jupiler League, ενώ συμπλήρωσε επτά αγώνες δίχως νίκη. “Η παραμονή είναι αυτοσκοπός, όμως και το Κύπελλο είναι εξίσου σημαντικό για εμάς. Έχουμε την ευκαιρία ενός τελικού. Θα παίξουμε χωρίς άγχος, δεν έχουμε κάτι να χάσουμε”, ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο κόουτς της Ζούλτε Βάρεχεμ, Μπαγέ Λεγέ. Το θετικό για τον Σενεγαλέζο προπονητή, είναι ότι εξέτισαν και επιστρέφουν οι Μπρουλς, Ρόμενς. Αντιθέτως, είναι εκτός οι Φόρμερ, Ταμπεντού, Ντραμπάεφ, Σισακό. 

Ζούλτε Βάρεχεμ Στατιστικά

*7/8 ματς τελευταία έληξαν με goal/goal

*5/8 αναμετρήσεις είχαν over 2.5 γκολ

*Σκοράρει σε 9/15 παιχνίδια εκτός έδρας

Μέχελεν – Ζούλτε Βάρεχεμ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ