5η Αγωνιστική

* No Goal τα 8/9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΒΕΛΕΖ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Ατλέτικο Τουκουμάν. Ο Φλορεντίν στο 49’ άνοιξε το σκορ για τη Βέλεζ, αλλά στο 90+4’ ο Γκονσάλες ισοφάρισε για τους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν αποβολή δύο λεπτά αργότερα.

Εξ αρχής ένα βαθμός στο Τουκουμάν θα ήταν θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο με τον τρόπο που εξελίχθηκε το παιχνίδι η Βέλεζ έφυγε πικραμένη από το γήπεδο, φτάνοντας τα τρία παιχνίδια δίχως νίκη (0-2-1).

Με δοκάρι της Βέλεζ ξεκίνησε το παιχνίδι, απείλησε ξανά στο transition η “φορτίν” που ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο όμως έκλεισε με ευκαιρία των γηπεδούχων από λάθος έξοδο του κίπερ της. Βρήκε το γκολ σε στατική φάση και είχε δεύτερο δοκάρι σε ίδια συνθήκη λίγο αργότερα! Χάθηκε νέα μεγάλη ευκαιρία για τη Βέλεζ στο transition και ο νόμος του ποδοσφαίρου την τιμώρησε στο τέλος, αφού οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις, στη μοναδική τους ευκαιρία μετά την ανάπαυλα.

ΒΕΛΕΖ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 3/4 φετινά παιχνίδια της

* Σκόραρε 2+ γκολ στα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (3-1) επί της Πλατένσε. Ο Φιγκάλ άνοιξε το σκορ για την Μπόκα στο 9’, ο Σερβέτο ισοφάρισε για την Πλατένσε στο 12’ και ο Μερεντιέλ ανέκτησε προβάδισμα για την Μπόκα στο 36’. Ο Μπριάσκο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 75’.

Επιστροφή στις νίκες μετά την πρεμιέρα της σεζόν για την Μπόκα, με μία ακόμη εμφάνιση όμως που δεν έπεισε. Βρήκε τον δρόμο για το “τρίποντο”, όπως έκανε πολλάκις και στην περσινή πρωταθληματική πορεία.

Με κεφαλιά του στόπερ της σε κόρνερ προηγήθηκε, αλλά δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του πρώτου ημιχρόνου να ελέγξει τον ρυθμό. Είχε πρόβλημα στην κυκλοφορία, η Πλατένσε την πίεσε ψηλά και από λάθος πάσα του κίπερ Ρομέρο ξεκίνησε η φάση της ισοφάρισης. Οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν το ημίχρονο με δύο καλές ευκαιρίες για νέα ισοφάριση, αφότου η Μπόκα εκμεταλλεύτηκε εύκολο λάθος στην κυκλοφορία της Πλατένσε για να φύγει στην κόντρα και ν’ ανοίξει λογαριασμό με τη φανέλα της ο νεοφερμένος φορ Μερεντιέλ. Βελτιωμένη μετά την ανάπαυλα η ομάδα του Ιμπάρα, περιόρισε τις απειλές, έβρισκε χώρους στα μεσοδιαστήματα και προειδοποίησε πριν το τρίτο της γκολ.

Διαθέσιμοι οι Μπενεντέτο (φορ) και Βίγια (εξτρέμ) που εξέτισαν τις τιμωρίες τους, αλλά ο κόουτς Ιμπάρα φαίνεται να μην τους υπολογίζει για το αρχικό σχήμα στο Λίνιερς. Στις τελευταίες προπονήσεις διατήρησε το δίδυμο Λανγκόνι-Μερεντιέλ στην επίθεση, ενώ δοκίμασε αλλαγές στη μεσαία γραμμή.

ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 7/9 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* Under 2.5 τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Βέλεζ Σάρσφιλντ – Μπόκα Τζούνιορς στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ