20η αγωνιστική

*Η Βικτόρια Πλζεν επικράτησε και στα πέντε τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Σλοβάτσκο.

*Over 2.5 τα επτά τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Στον πρώτο γύρο: Βικτόρια Πλζεν – Σλοβάτσκο 3-0

ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-1 επί της Σλόβαν Λίμπερετς, για το πρωτάθλημα. Το τέρμα του Μίχαλικ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα.

Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων προέρχεται η Σλοβάτσκο, μετρώντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μάρτιν Σβέντικ φιλοξενήθηκε από τη Σλόβαν Λίμπερετς, από την έδρα της οποίας πέρασε με 0-1. Σε ένα γενικά ισορροπημένο παιχνίδι, αμφότερες είχαν από ένα ημίχρονο, με την ίδια να είναι ανώτερη στο δεύτερο και να επικρατεί στις λεπτομέρειες, με ένα γκολ στο φινάλε.

Επέστρεψε έτσι στις επιτυχίες, μετά και την εντός “λευκή” ισοπαλία με τη Σίγκμα Όλομουτς, διατηρώντας παράλληλα ανέπαφη την εστία της για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι. Κάπως έτσι, έφτασε τους 29 βαθμούς και διατηρείται μόνη τέταρτη, έχοντας αρκετή διαφορά από την πρώτη τριάδα. Αήττητη στα τέσσερα πιο πρόσφατα μπροστά στο κοινό της (3-1-0), δεχόμενη μόλις ένα τέρμα. Δεν αναφέρθηκαν πιθανά αγωνιστικά προβλήματα.

Σλοβάτσκο Στατιστικά

*No Goal και Under 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal και Under 2.5 τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-1 επί της Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων με τον Κβετ (12′, 57′), για να δεχθεί απλά τη μείωση στο 61ο λεπτό με το αυτογκόλ του Γέμελκα.

Από τη δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα προέρχεται η Βικτόρια Πλζεν, μετά και από εκείνη στην έδρα της Μπρνο (1-3). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μίχαλ Μπίλεκ υποδέχθηκε την Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε, της οποίας και επικράτησε με 2-1. Παρότι τα βρήκε δύσκολα, αποδείχθηκε πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια και πήρε σαφές προβάδισμα στο σκορ. Δέχθηκε τη μείωση, αλλά παρά την πίεση που δέχθηκε στη συνέχεια, απέφυγε τα χειρότερα.

Βρίσκεται έτσι στη δεύτερη θέση της κατάταξης και τώρα έχει την ευκαιρία να περάσει στην κορυφή, εκμεταλλευόμενη τη χθεσινή απώλεια της Σλάβια Πράγας. Συνεχίζει αλώβητη μακριά από την έδρα της, έχοντας επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες στο φετινό πρωτάθλημα. Δεν υπολογίζονται για το σημερινό παιχνίδι οι τραυματίες Λούκας Κάλβαχ και Γιαν Κλίμεντ.

Βικτόρια Πλζεν Στατιστικά

*Goal/Goal τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα 6/7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Σλοβάτσκο – Βικτόρια Πλζεν στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ