*5η αγωνιστική

*9/11 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με 2-3 γκολ

*Μόλις μία νίκη έχει η Τζαγκουάρες στην έδρα της Μιγιονάριος, στα εννιά τελευταία μεταξύ τους (6-2-1).

ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ

Προηγούμενο ματς: Μπήκε με το δεξί στην νέα σεζόν, επικρατώντας με 2-3 της Περέιρα εκτός έδρας στην πρεμιέρα, στις 29/1. Πήρε το προβάδισμα στο 18′ αλλά ισοφαρίστηκε λίγο πριν βγει το ημίχρονο, στην επανάληψη εκμεταλλεύτηκε το μομέντουμ της και σκόραρε άλλες δύο φορές (53′, 70′). Μολονότι δέχτηκε δευτερόλεπτα μετά την μείωση του σκορ, κατόρθωσε να κρατήσει μέχρι τέλους.

Πήρε τεράστια νίκη απέναντι στην πρωταθλήτρια του περσινού Κλαουσούρα και μπήκε ιδανικά στην νέα σεζόν. Δεν αγωνίστηκε σε άλλο παιχνίδι έκτοτε, το προγραμματισμένο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στην Τολίμα δεν ξεκίνησε ποτέ, αφού οπαδός της γηπεδούχου εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο για να χτυπήσει παίκτη της. Τραυματίες συνεχίζουν οι φορ Ρουίς και Ουρίμπε και ο αμυντικός χαφ Βέγα, φρέσκα προβλήματα ο στόπερ Μπερτέλ και ο μπακ Άλμπα.

Λος Μιγιονάριος Στατιστικά

*3/5 τελευταία επίσημα παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*3/4 τελευταία επίσημα παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΝΤΕ ΚΟΡΝΤΟΜΠΑ

Προηγούμενο ματς: Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Βαγιεδουμπάρ (Β’) μεσοβδόμαδα, επικράτησε εύκολα εκτός έδρας με 0-2. Άνοιξε το σκορ στο 48′, κλείδωσε την νίκη και μάλλον την πρόκριση στο 78′ με πέναλτι.

Με εξαίρεση την ήττα από την ανεβασμένη Τσίκο, η ομάδα της Κόρντομπα έχει μπει δυνατά στην σεζόν και δείχνει πως φέτος έχει την όρεξη για το κάτι παραπάνω. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι πρωταθλήματος, έμεινε στο 1-1 εντός έδρας απέναντι στην Ατλέτικο Μπουκαραμάνγκα, σε ματς που άξιζε την νίκη βάση εικόνας και απόδοσης. Δέχτηκε το 0-1 στο 7′, ισοφάρισε στο 29′ αλλά δεν κατάφερε να πετύχει την ολική ανατροπή, παρότι είχε τον έλεγχο. Πλήρης.

Τζαγκουάρες Ντε Κόρντομπα Στατιστικά

*4/6 τελευταία επίσημα παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*3/4 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος έληξαν με goal/goal

ΛΟΣ ΜΙΓΙΟΝΑΡΙΟΣ – ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΝΤΕ ΚΟΡΝΤΟΜΠΑ στο Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ