* Προημιτελικός Κυπέλλου Πορτογαλίας

* Νοκ άουτ παιχνίδι, με παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας

* Η ομάδα που θα προκριθεί στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Φαμαλικάο – Μπελενένσες

* Over 2.5 τα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια

* Στο Λιγκ Καπ (25/01): Πόρτο – Ακ. Βιζέου 3-0

ΑΚΑΔΕΜΙΚΟ ΒΙΖΕΟΥ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (1-0) από τη Μορεϊρένσε. Ο Γκόμες πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 5ο λεπτό.

Την πρώτη της πρωταθληματική ήττα μετά από 4 μήνες και 12 παιχνίδια (8-4-0) υπέστη η Ακαδέμικο Βιζέου το Σάββατο, στην έδρα της πρωτοπόρου της Segunda Liga, σε ματς που πληγώθηκε νωρίς και παρά την υπεροχή της σε μεγάλο κομμάτι της συνέχειας δεν βρήκε απάντηση.

Η μοναδική προηγούμενη ήττα από τα μέσα Σεπτέμβρη και μετά ήταν στο πρόσφατο Final Four του Λιγκ Καπ, όπου αντιμετωπίσε και πάλι την Πόρτο. Τότε, στην ουδέτερη Λεϊρία δεν κατάφερε να προβάλει σθεναρή αντίσταση στη φορμαρισμένη ομάδα του Κονσεϊσάο, αλλά και μόνο το ότι βρίσκεται ξανά σε μία τόσο σημαντική συνθήκη καθιστά ιστορική την φετινή σεζόν για τον σύλλογο.

Απόψε καλείται να υπερασπιστεί ένα εντυπωσιακό εντός έδρας σερί (11-2-0) σε όλες τις διοργανώσεις, στο γήπεδό της κέρδισε μέσα στο Δεκέμβριο τις Εστορίλ (3-2) και Μποαβίστα (2-1) της Primeira Liga!

ΑΚΑΔΕΜΙΚΟ ΒΙΖΕΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 6/8 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΟΡΤΟ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (2-0) επί της Βιζέλα. Ο Πεπέ άνοιξε το σκορ στο 41ο λεπτό και ο Ταρεμί διαμόρφωσε το αποτέλεσμα στο 86’.

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί έδωσε η Πόρτο την Κυριακή και διατηρήθηκε στο -8 από την κορυφή, με παιχνίδι λιγότερο. 7 οι διαδοχικές νίκες πλέον για τους “δράκους”, 19 τα παιχνίδια δίχως ήττα (16-3-0), μέσα σε αυτά και η κατάκτηση του Λιγκ Καπ!

Δεν ήταν όσο δημιουργική συνηθίζει στο παιχνίδι με τη Βιζέλα, επηρεασμένη σαφώς κι από τις απουσίες στη μεσαία γραμμή. Βρήκε όμως το γκολ πριν την ανάπαυλα με πρέσινγκ και κλέψιμο κοντά στην αντίπαλη περιοχή. Με τον ίδιο τρόπο έχασε μεγάλη ευκαιρία στην εκκίνηση της επανάληψης. Δεν απειλήθηκε, αλλά άργησε να “καθαρίσει” μία ακόμη “επαγγελματική” νίκη.

Στο δρόμο για την υπεράσπιση της περσινής κατάκτησης του Κυπέλλου απέκλεισε τις Ανάδια (0-6), Μάφρα (0-3) και Αρούκα (4-0).

Με σημαντικές απουσίες πηγαίνει και στο σημερινό παιχνίδι, παραμένουν εκτός οι τραυματίες μέσοι Οτάβιο, Εουστάκιο, Βερόν, ενώ νέο πρόβλημα είναι ο τραυματισμός του Ουεντέλ (αρ. μπακ). Επέστρεψε ο Γκρούγιτς την Κυριακή.

ΠΟΡΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 10/12 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

* Under 2.5 τα 4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

Ακαδέμικο Βιζέου – Πόρτο στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ