Euroleague (02/02): «Ζωντάνεψε» το Μιλάνο!

Betarades Team
Betarades Team
Ανανεώθηκε:

5513.ΜΙΛΑΝΟ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (21:30, NOVASPORTS 4)

Επιτέλους νίκη για την ομάδα του Ετόρε Μεσίνα μετά από τέσσερις σερί ήττες στον όμιλο, και μάλιστα με καλή εμφάνιση και επί καλού αντιπάλου. Το προχθεσινό 89-83 επί της Μπασκόνια αναπτέρωσε το ηθικό των Ιταλών που έφτασαν τις… επτά νίκες σε 22 αγώνες. Όχι, βέβαια, για την πρόκριση – αν και μαθηματικά γίνεται, αν κερδίσει σχεδόν… όλα τα εναπομείναντα ματς – αλλά για μια καλύτερη και πιο ανταγωνιστική παρουσία μέχρι τέλους.

Δείτε τα σημερινά Προγνωστικά Euroleague

Έχοντας κορυφαίους τους Λουβαβού-Καμπαρό και Βόιγκντμαν ο Ιταλοί είχαν απ’ την αρχή το προβάδισμα και κράτησαν τη νίκη, μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο, και το ίδιο θέλουν να κάνουν και σήμερα. Και μάλιστα έχουν την ευκαιρία να το κάνουν τώρα που ο Ερυθρός Αστέρας είναι «μπερδεμένος» με την υπόθεση Καμπάτσο.

Μιλάνο – Ερυθρός Αστέρας στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Σέρβοι έχασαν προχθές με 84-72 από τη Βίρτους Μπολόνια, κάνοντας την τρίτη σερί ήττα τους, «χαλώντας» έτσι την πολύ καλή εικόνα τους προ μηνός. Είχαν μόνο διακριθέντα τον Βιλντόζα με 20 πόντους, ενώ ο Νέντοβιτς έπαιξε 17 λεπτά μόνο και είχε 4 πόντους.

Νωρίτερα είχαν χάσει από την Παρτιζάν στο ντέρμπι με 78-79 και από την Ζαλγκίρις Κάουνας με 71-66. Προφανώς η ομάδα του Ιβάνοβιτς περνάει μια μικρή «κρίση», η οποία θα φανεί πολύ σύντομα, ίσως και από σήμερα, αν θα γίνει «μεγάλη».

Παίζοντας και πάλι στην έδρα τους οι Ιταλοί και με την καλή ψυχολογία από τη νίκη επί της Μπασκόνια θεωρούμε πως έχουν ένα μικρό προβάδισμα για νέα νίκη, όσο… παράξενο κι αν ακούγεται με βάση την πορεία τους φέτος, απ’ την αρχή της σεζόν. Θα πάμε με τον άσο και το under 151.5 σε απόδοση 3,30 που βρίσκουμε στη Stoiximan, με την πεποίθηση ότι οι δύο ομάδες θα είναι πιστές στη μέτρια επιθετική τους παρουσία στα τελευταία ματς.


5520.ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (21:30, NOVASPORTS 5)

Ωραίο ποδοσφαιρικό… ντέρμπι, αλλά όσον αφορά στο μπάσκετ υπάρχει φαβορί και αουτσάιντερ ξεκάθαρα! Τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε ματς η Μπαρτσα, με μόνη ήττα από τη Ρεάλ στο μεγάλο ντέρμπι με 91-86 και νίκη προχθές, στο πρώτο μέρος της «διαβολοβδομάδας», επί της Μακάμπι με 83-78.

Οι Καταλανοί με μοιρασμένο το σκοράρισμα και κορυφαίο τον Χίγκινς με 15 πόντους και από κοντά τους Γιοκουμπάιτις με 14, Μίροτιτς 11 με 9 ριμπάουντ, πήραν τη 14η τους νίκη σε 22 αγώνες και είναι κατά πόδας του Ολυμπιακού και της Ρεάλ, αν κέρδισε χθες τον Παναθηναϊκό, στην κορυφή της κατάταξης. Νωρίτερα κέρδισαν και μέσα στη Τζιρόνα, για το πρωτάθλημα, με 73-84.

Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπάγερν πέραν της προχθεσινή ήττας από τη Βαλένθια, ήταν σε «καλό φεγγάρι», αφού κέρδισαν μέσα στην Πόλη την Εφές με 81-89, τη Μπάμπερκ με 87-94, τη Βίρτους Μπολόνια με 91-84 και μετά εύκολα τη Γκέτινγκεν με 105-74. Άρα ήταν σε καλή κατάσταση και πιθανώς να είναι, αφού δεν μπορεί μια ήττα σε έδρα ισπανικής ομάδας να αποτελεί κριτήριο.

Σήμερα όμως παίζει με καλύτερη της Βαλένθια ομάδα, όπως είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή, η Μπαρτσελόνα, οπότε δεν μπορούμε να μην πάμε με τον άσο και το over 154,5 σε απόδοση 2,20 που προσφέρει η Stoiximan. Οι γηπεδούχοι στα τελευταία τους πέντε ματς έχουν μέσο όρο περίπου 85 πόντους, όπως και η Μπάγερν, οπότε ελπίζουμε να συνεχίσουν σε αυτόν τον ρυθμό.


5526.ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (21:30, NOVASPORTS START)

Από ήττα προέρχονται οι Ισραηλινοί στον αγώνα της Τρίτης, από τη Μπαρτσελόνα, με 83-78, στην Ισπανική… «διαβολοβδομάδα» τους, οπότε σήμερα θα τα δώσουν όλα για να αποφύγουν 2η σερί, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Βαλένθια. Οι σημερινοί γηπεδούχοι επικράτησαν με 82-73 της Μπάγερν, πιστοποιώντας την καλή τους εικόνα συνήθως εντός έδρας.

Για την ακρίβεια, η καλή τους εικόνα δεν είναι μόνο εντός έδρας αυτόν τον μήνα, αφού έχουν πέντε σερί νίκες στην Ευρωλίγκα! Μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα στις 6 Ιανουαρίου κέρδισε την Εφές 81-71, την Βιλερμπάν εκτός έδρας 79-83, την Παρτιζάν 89-81 και την Άλμπα εκτός με 88-94, πριν φτάσουν στη νίκη επί της Μπάγερν.

Βαλένθια – Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μακάμπι μετά τη νίκη της επί της Άλμπα έχασε από τη Χαποέλ Τελ Αβίβ στο ντέρμπι του Ισραήλ και έπεσε απ’ την πρώτη θέση. Αυτό πιθανόν να την επηρέασε, αφού μετά έχασε από τον Ολυμπιακό 95-89, κέρδισε εύκολα την αδύναμη Κυριάτ Άτα με 88-100, και μετά πάλι έχασε από τη Μπαρτσελόνα με 83-78 (Άνταμς 20, Μπάλντγουιν 15, Χίλιαρντ και Μάρτιν 11).

Έτσι μετά απ’ όλα αυτά ο σημερινός αγώνας είναι κρίσιμος για τους Ισραηλινούς αφού με ήττα απ’ την 8η τώρα Βαλένθια (12-10) κινδυνεύει να μείνει μακριά απ’ τα πλέιοφς (τώρα έχει ρεκόρ 11-11), αφού ισοβαθμούν μαζί η Παρτιζάν και η Εφές.

Πάμε με το να μη νικήσει κανείς πάνω από 6 πόντους, σε απόδοση 2,75 που βρίσκουμε στη Stoiximan,  αφού περιμένουμε ντέρμπι μέχρι τέλους, με δυο ομάδες μάλλον ισοδύναμες, με ένα μικρό προβάδισμα στην έδρα. Αμφότερες έχουν κίνητρο για τα πλέιοφς, έχουν παίκτες αξίας που μπορούν να κάνουν πράγματα, οπότε γιατί να μη δούμε ντέρμπι μέχρι τέλους; Επιλογή και το όβερ, ενώ για τη νίκη δε θα ασχοληθούμε…


👉 Στο Betarades.gr, το Νο1 site για το στοιχημα στην Ελλάδα, βρίσκεις ΣΗΜΕΡΑ:

✍️ Προγνωστικά
📊 Αναλύσεις Αγώνων
⚽️ Προγνωστικά ποδοσφαίρου
🏀 Προγνωστικά μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά τένις
🎯 Προγνωστικά Value Bets
Κουπόνι ΟΠΑΠ
🥇 Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες
🎁 Προσφορές* χωρίς κατάθεση

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.