*30η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Ρότσντεϊλ – Σάλφορντ 1-0

ΣΑΛΦΟΡΝΤ

Προηγούμενο ματς: Η Σάλφορντ κέρδισε 1-0 εντός έδρας την Γουόλσολ, σκοράροντας μόλις στο πέμπτο λεπτό, με τον Σμιθ, αντέχοντας στη συνέχεια ως το τέλος του αγώνα, παρά την πίεση που δέχθηκε.

Η Σάλφορντ κέρδισε με 1-0 εντός έδρας την Γουόλσολ, σκοράροντας πολύ νωρίς και διατηρώντας το προβάδισμα ως το τέλος της αναμέτρησης. Αυτή ήταν η πρώτη της νίκη έπειτα από δύο παιχνίδια, ενώ στο γήπεδό της έχει τρεις συνεχόμενες νίκες, πέντε στους έξι τελευταίους αγώνες που παραμένει χωρίς ήττα!

Διατηρείται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, που οδηγεί στα πλέι οφς για την άνοδο, αλλά απέκτησε την ελάχιστη απόσταση ασφαλείας, ούσα στο +4 από την όγδοη θέση που δεν οδηγεί πουθενά. Και πλησίασε στο -6 την πρώτη τριάδα που εξασφαλίζει απευθείας άνοδο.

Παραμένουν εκτός λόγω ενοχλήσεων από τραυματισμούς οι αμυντικοί Νάρτεϊ, Σέπαρντ, Ιστχαμ και οι μέσοι Τζένκινς, Μάλαν.

Σάλφορντ Στατιστικά

*Εχει 7/8 G/G στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 12/18 under 2,5 εντός έδρας

*Εχει 12/18 N/G εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ

Προηγούμενο ματς: Η Ρότσντεϊλ ηττήθηκε με 0-1 εντός έδρας από την Καρλάιλ, χάρη σε ένα τέρμα του Γκόρντον στο όγδοο λεπτό, σε ένα παιχνίδι που δεν είχε πολλές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες.

Η Ρότσντεϊλ έχασε με 0-1 εντός έδρας από την Καρλάιλ, με αυτήν να είναι η τρίτη της συνεχόμενη ήττα, χωρίς να έχει καταφέρει να σκοράρει στις δύο πιο πρόσφατες. Πάντως η τελευταία νίκη της έχει επιτευχθεί μακριά από την έδρα της, ούσα η μοναδική στις οκτώ τελευταίες αναμετρήσεις της εκτός, με πέντε ήττες σε αυτό το διάστημα.

Μετά το τελευταίο αποτέλεσμα βρέθηκε πάλι ουραγός του βαθμολογικού πίνακα, αλλά σε απόσταση βολής, στο -2 για την ακρίβεια, από μία θέση παραμονής.

Συνεχίζουν να απουσιάζουν οι μακροχρόνια τραυματίες Σλίκερ (TE), Γουάιτ (ΑΜ), τιμωρημένος είναι ο αμυντικός Εμπανκς – Λάντελ που εκτίει την δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές της ποινής του, αλλά επιστρέφει από τιμωρία ο αμυντικός Γκρέιαμ.

Ρότσντεϊλ Στατιστικά

*Εχει 4/5 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει δύο σερί under 2,5 μαζί με N/G

*Εχει 10/17 under 2,5 εκτός έδρας

*Εχει 12/17 N/G εκτός έδρας

Σάλφορντ – Ρότσντεϊλ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ