20η αγωνιστική

*Χωρίς χρήση VAR.

*Με over2.5+g/g ολοκληρώθηκαν οι 4/5 τελευταίες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΚΟΛΩΝΙΑΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα με 0-2 από τη Σααρμπρίκεν, για την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, χωρίς πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, οι φιλοξενούμενοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι στο 1ο ημίχρονο και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 22ο λεπτό. Η Βικτώρια προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, αλλά βρέθηκε σε κακή μέρα, με το τελικό 0-2 να διαμορφώνεται από τον Ουαφέρο στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα. Έπεσε στη 10η θέση της βαθμολογίας, στο -9 πλέον από την προνομιούχο πρώτη τριάδα και την 3η Σααρμπρίκεν, με παιχνίδι λιγότερο. Μετράει 3 ήττες στα τελευταία 5 εντός έδρας παιχνίδια της, έχοντας δεχτεί τουλάχιστον 2 γκολ σε καθεμία από αυτές.

Σταθερά εκτός οι Λορχ και Φίλιπ.

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΚΟΛΩΝΙΑΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα τελευταία 5 εντός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

*N/g στα 3/5 τελευταία επίσημα παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betsson (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΜΑΝΧΑΙΜ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη με 1-3 απέναντι στην Ντούισμπουργκ, για την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σε ένα ισορροπημένο α’ μέρος, κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 24ο λεπτό, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν σε 1-1 είκοσι λεπτά αργότερα και να μένουν με παίκτη λιγότερο λίγο πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου. Η Μανχάιμ έκανε το 1-2 με το καλημέρα του β’ μέρους (47′)και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο 55ο λεπτό, εκμεταλλευόμενη στο έπακρον το αριθμητικό της πλεονέκτημα. Δεν απειλήθηκε καθόλου στη συνέχεια, με το 1-3 να μένει μοιραία μέχρι τέλους.

Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα και το τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς ήττα (3-1-0). Βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας, στο -4 από την προνομιούχο πρώτη τριάδα και την 3η Σααρμπρίκεν, με παιχνίδι λιγότερο. Εκτός έδρας έχει μόλις 1 νίκη σε 9 εξόδους της στο πρωτάθλημα, έχοντας δεχτεί 23 γκολ στο διάστημα αυτό.

Εκτός παραμένουν οι Γκόλκε και Χέγκερ.

ΜΑΝΧΑΙΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/g στα τελευταία 4 εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

*Over2.5 γκολ στα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΚΟΛΩΝΙΑΣ – ΜΑΝΧΑΙΜ στην Betsson
Βetsson logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ