23η αγωνιστική

*Με g/g ολοκληρώθηκαν τα 4/5 τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων με γηπεδούχο την Αράντ.

ΑΡΑΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην Κραϊόβα 1948, για την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, έμεινε πίσω στο σκορ στο 22ο λεπτό. Δεν εντυπωσίασε με την απόδοση της στη συνέχεια, αλλά κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης στο 72ο λεπτό του αγώνα. Καμία τους δεν έγινε ιδιαίτερα απειλητική στη συνέχεια, με το 1-1 να μένει μοιραία μέχρι τέλους.

Συμπλήρωσε δώδεκα συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-5-7). Βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, στο +8 από τη σημερινή της αντίπαλο και ουραγό Μιοβένι. Δεν έχει νίκη στους τελευταίους οκτώ εντός έδρας αγώνες της στο πρωτάθλημα (0-4-4), με τους επτά από αυτούς να ολοκληρώνονται με g/g.

Τιμωρημένος ο Αμπέιντ. Εκτός αποστολής οι Οτέλε και Τζομπέλο. Επιβαρυμένος θα είναι ο αγωνιστικός χώρος από το χιόνι που έχει κατακλύσει την περιοχή τις τελευταίες μέρες.

ΑΡΑΝΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/g στα 4/5 τελευταία επίσημα εντός έδρας παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα 3/5 τελευταία επίσημα παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΙΟΒΕΝΙ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με 1-0 απέναντι στην Πετρολούλ, για την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Πήρε με το καλημέρα το προβάδισμα (1-0 στο 10′), σε ένα 1ο ημίχρονο με ρυθμό και πολλές φάσεις εκατέρωθεν. Όπως ήταν φυσιολογικό, κλείστηκε στα καρέ της στο β’ μέρος για να διαφυλάξει το υπέρ της αποτέλεσμα και τα κατάφερε. Παρά την ασφυκτική πίεση των γηπεδούχων, η άμυνα της δεν παραβιάστηκε και το 1-0 έμεινε μοιραία μέχρι τέλους.

Τρίποντο-ανάσα για την ουραγό Μιοβένι, που πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα μετά από το 0-1 επί της Σεπσί στις 02/09, στο ντεμπούτο του κόουτς Ντίτσα στον πάγκο της. Μείωσε την απόσταση της με την προτελευταία Αράντ στους 8 βαθμούς, με τη σημερινή αναμέτρηση μεταξύ τους να είναι κομβικής σημασίας για την παραμονή της στην κατηγορία. Μετράει 8 ήττες στα 11 εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, έχοντας δεχτεί 23 γκολ σε αυτήν την ενδεκάδα αγώνων.

Χωρίς απουσίες θα παραταχθεί στη σημερινή αναμέτρηση.

ΜΙΟΒΕΝΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over2.5+g/g στα τελευταία 3 εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

*N/g στα 3/5 τελευταία επίσημα παιχνίδια της.

ΑΡΑΝΤ – ΜΙΟΒΕΝΙ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ