*30η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Μπρόμλεϊ – Σκάνθορπ 1-0

ΣΚΑΝΘΟΡΠ

Προηγούμενο ματς: Η Σκάνθορπ κέρδισε 0-1 εκτός έδρας την Χάλιφαξ, χάρη σε ένα τέρμα του Γουίλσον στο 14ο λεπτό, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα από την αντίπαλο της στη συνέχεια της αναμέτρησης.

Η Σκάνθορπ πέτυχε την πρώτη νίκη μακριά από την έδρα της έπειτα από 13 μήνες, πρώτη στη φετινή σεζόν, με 0-1 στο γήπεδο της Χάλιφαξ, λίγες ώρες αφότου ανακοινώθηκε και επισήμως η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος! Επομένως η αισιοδοξία στις τάξεις των οπαδών της έχει «χτυπήσει κόκκινο»!

Συνεχίζει να είναι ουραγός του βαθμολογικού πίνακα, αλλά διατηρεί την απόσταση της στο -5 από τις θέσεις παραμονής. Και στον πάγκο της παραμένει ως υπηρεσιακός τεχνικός ο Μάικλ Νέλσον.

Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών ο επιθετικός Κάρβερ και ο μέσος Σρίμπτον που θα λείψει για καιρό.

Σκάνθορπ Στατιστικά

*Εχει τρία σερί N/G

*Εχει 8/14 αγώνες με 2-3 γκολ εντός έδρας

*Εχει 9/14 over 2,5 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΡΟΜΛΕΪ

Προηγούμενο ματς: Η Μπρόμλεϊ έφερε 1-1 εντός έδρας με την Ντάγκεναμ, ισοφαρίζοντας στο 87ο λεπτό με τον Κραχάους, έχοντας βρεθεί να χάνει από τέρμα του Χέιρ στο 37ο λεπτό.

Η Μπρόμλεϊ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί πάλι την έδρα της, φέρνοντας 1-1 απέναντι στην Ντάγκεναμ, δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία στο γήπεδό της, τρίτο σερί παιχνίδι που δεν χάνει. Αλλά μακριά από αυτό έχει έξι ήττες, μία στο πιο πρόσφατο εκτός, και μόλις τέσσερις νίκες σε 13 αγώνες μέχρι στιγμής.

Τουλάχιστον αυτός ο βαθμός την ανέβασε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, εντός πρώτης επτάδας και θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο, σε απόσταση βολής βέβαια από δύο ομάδες που είναι εκτός αυτών, στο +1 και στο +2 αντίστοιχα.

Δεν έχει κάποιο πρόβλημα απουσιών.

Μπρόμλεϊ Στατιστικά

*Εχει 8/10 G/G στα τελευταία παιχνίδια της, τέσσερα σερί στα πιο πρόσφατα

*Εχει 9/13 G/G εκτός έδρας

*Εχει 8/13 over 2,5 εκτός έδρας

Σκάνθορπ – Μπρόμλεϊ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ