Προγνωστικά Τένις: Συνεχίζεται η ονειρική πορεία του Κόρντα

Spyros_Betarades
Σπύρος Ματσούκης
Ανανεώθηκε:
Τέννις slider

Kάρεν Κατσάνοφ – Σεμπάστιαν Κόρντα

O No.20 του κόσμου Κάρεν Κατσάνοφ συνεχίζει ακάθεκτος στην εξαιρετική πορεία του στη Μελβούρνη, ξεπερνώντας με 3-0 σετ το εμπόδιο του Νισιόκα σε μια απίστευτη εμφάνιση την Κυριακή, επιβεβαιώνοντας μάλιστα πως η νίκη του κόντρα στον Τιαφόε δεν ήταν απλά ένα πυροτέχνημα. Ο 26χρονος Ρώσος έφτασε στα ημιτελικά Grand Slam διοργάνωσης για πρώτη φορά στο US Open το περασμένο καλοκαίρι, κερδίζοντας τον Νικ Κύργιο στα προημιτελικά του τουρνουά και πλέον με το ταμπλό ανοιχτό όλοι όπως και αυτός δικαιούται να ονειρεύεται.

Από την άλλη ο 22χρονος Σεμπάστιαν Κόρντα σημείωσε τη μεγαλύτερη έκπληξη του Australian Open μέχρι στιγμής, με μια απίθανη νίκη με 3-0 σετ κόντρα στον δύο φορές φιναλίστ Ντανίλ Μεντβέντεφ την Παρασκευή. Ο Αμερικανός δεν σταμάτησε εκεί αφού υποστήριξε τη φόρμα του με μια ακόμα απίστευτη νίκη στα πέντε σετ απέναντι στον Νο.10 στον κόσμο Χούρκαζ, επιστρέφοντας από σετ για να πάρει τελικά τη νίκη στο super tie-break. Ο Αμερικανός θα σημειώσει νέο career high στην παγκόσμια κατάταξη μετά την διοργάνωση ανεβαίνοντας τουλάχιστον μέχρι το Νο.25.

Αμφότεροι οι δύο τενίστες έχουν εντυπωσιάσει στο φετινό Australian Open, με τα αποτελέσματα τους να τραβούν τα βλέμματα. Ο 22χρονος Αμερικανός όμως πραγματοποιεί ήδη την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του φέτος αφού έφτασε στον τελικό στα τρία από τα τέσσερα τελευταία τουρνουά που συμμετείχε στο Tour, ενώ οι νίκες του αυτή την εβδομάδα στη Μελβούρνη είναι σίγουρα πιο ισχυρές από αυτές του σημερινού του αντιπάλου.

Οι δύο τους μονομάχησαν για πέντε σετ στο γύρο των “16” στο Wimbledon το 2021, σε ένα ματς όπου είχε αμέτρητα break και ένα ξέφρενο πέμπτο σετ που κατέληξε στα χέρια του Ρώσου, αλλά ο Κόρντα σημείωσε δύο νικηφόρα συνεχόμενα αποτελέσματα κόντρα στον Κατσάνοφ στα τέλη της περασμένης σεζόν και προηγείται πλέον με 2-1 στο μεταξύ τους head-to-head. O Αμερικανός Κόρντα βγάζει φωτιές το τελευταίο διάστημα και με το δυναμικό και γρήγορο παιχνίδι του θα τον εμπιστευτούμε για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Εκτίμηση: Σεμπάστιαν Κόρντα (1.80)


Στέφανος Τσιτσιπάς – Τζίρι Λετσέκα

Ο 21χρονος Λετσέκα θα σπάσει το φράγμα του Τop.40 για πρώτη φορά στην καριέρα του, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα αυτού του προημιτελικού. Ο Τσέχος Νο.71 του κόσμου επέστρεψε από σετ πίσω στο σκόρ απέναντι στον Αλιασίμ την Κυριακή, υποστηρίζοντας τις μεγάλες νίκες του απέναντι στους Τσόριτς και Νόρι στην πορεία του μέχρι εδώ. Ο Λετσέκα τερμάτισε ως φιναλίστ πίσω από τον Νακσίμα στους τελικούς του ATP Next Gen στα τέλη της περασμένης σεζόν, υποδηλώνοντας πως το 2023 θα ειναι μια λαμπρή χρονιά για τον νεαρό.

Από την άλλη ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε εξαιρετικά κόντρα στον Σίνερ στους “16” όμως ο Ιταλός κατάφερε να ανεβάσει ρυθμούς και να ισοφαρίσει το ματς. Παρόλα αυτά o Έλληνας τενίστας αντέδρασε άμεσα και με ένα καλό πέμπτο σετ κατάφερε να πάρει την νίκη και να φτάσει στα προημιτελικά του Australian Open. Ο 24χρονος έχασε στους ημιτελικούς στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες σεζόν εδώ στη Μελβούρνη, αλλά κανένας από τους τότε αντιπάλους του, Ραφαέλ Ναδάλ (2019) και Ντανιίλ Μεντβέντεφ (2021, 2022) δεν έχει παραμείνει στο ταμπλό και έτσι ο Στέφανος δείχνει πιο κοντά από ποτέ να κάνει φέτος το παραπάνω βήμα.

Αυτή θα είναι η δεύτερη μεταξύ τους συνάντηση, με τον Τσιτσιπά να κερδίζει στα τρία σετ τον Τσέχο στους ημιτελικούς του περσινού Rotterdam Open. Η εμπειρία του Στέφανου Τσιτσιπά σε αυτό το επίπεδο και η τεράστια ευκαιρία που έχει να φτάσει στον τελικό του Australian Open και να διεκδικήσει με αξιώσεις τον τίτλο, κάνουν τον Έλληνα το ακλόνητο φαβορί στο σημερινό ματς και έτσι θα τον εμπιστευούμε για μια άνετη νίκη.

Εκτίμηση: Τσιτσιπάς & under 37.5 γκέιμς (1.80)

Οι Αγώνες Τέννις παίζουν στην Betsson
Βetsson logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Tένις.

🎁 Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁 | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

👉 Στο Betarades.gr, το Νο1 site για το στοίχημα τένις βρίσκεις καθημερινά:

🎾 Προγνωστικα τενις
🇦🇺 Προγνωστικά Australian Open
🇺🇸 Προγνωστικά US Open
🇫🇷 Προγνωστικά Ρολάν Γκαρός
🇬🇧 Προγνωστικά Wimbledon
Προγνωστικά Τένις Value Bets
🥇 Στοιχηματικές εταιρίες για Τένις