“Κατεδαφίστηκε” σημείο στο Κύπελλο Αγγλίας – Στο Γουλβς – Λίβερπουλ ο τζίρος

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Στο Κύπελλο Ιταλίας, Ισπανίας και Αγγλίας στρέφεται σήμερα το ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Τεράστια πτώση σημειώνεται στο Κύπελλο Αγγλίας και το παιχνίδι Άκρινγκτον – Μπόρεχαμ. Το “διπλό” έχει πάρει την… κατηφόρα, καθώς από το 3.75 έχει φτάσει ως το 1.00, μείωση 73.3%!

Μένουμε στην ίδια διοργάνωση και το ματς Γουλβς – Λίβερπουλ. Εδώ η απόδοση του άσου είναι αυτή που υποχωρεί, καθώς έχει κατέβει από το 5.50 στο 3.40!

Στο Βέλγιο τώρα για τον αγώνα Βέστερλο – Γκενκ, όπου η τιμή για τη νίκη των γηπεδούχων έχει παρουσιάσει κάθοδο από το 4.20 στο 3.30.

Τζίροι στοιχήματος

Στο παιχνίδι Γουλβς – Λίβερπουλ έχει πέσει μέχρι στιγμής το ποντάρισμα σήμερα, καθώς το παιχνίδι Γουλβς – Λίβερπουλ έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 214.732 €, με το 45% σχεδόν να έχει πέσει στο “διπλό”.

Στο Κύπελλο Ιταλίας πάμε τώρα για την αναμέτρηση Νάπολι – Κρεμονέζε με 122.812 € τζίρο. Βλέπουμε πως περίπου 76% έχει κατευθυνθεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Στο Κύπελλο Ισπανίας για το παιχνίδι Σοσιεδάδ – Μαγιόρκα, όπου έχουν τοποθετηθεί ως τώρα 48.260 €, με το σχεδόν 64% να έχει στοιχηματιστεί στον άσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 14:50.