21η αγωνιστική

*Μετρούν 3/4 αναμετρήσεις με under 2.5 & No Goal μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*H Κόρτραϊκ έχει πανηγυρίσει 4 διαδοχικές νίκες σε ισάριθμα επίσημα παιχνίδια ανάμεσά τους.

*Α’ Γύρος: Σερένγκ – Κόρτραϊκ 0-1

Δείτε τα Προγνωστικά Βελγίου

ΚΟΡΤΡΑΪΚ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με σκορ 2-1 εκτός έδρας, από τη Γάνδη, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Μόλις στο 7’ ο Καίπερς σκόραρε για το 1-0 των γηπεδούχων, ενώ στο 9’ ακυρώθηκε τέρμα των φιλοξενούμενων. Στο 69’ και πάλι ο Κάιπερς έκανε το 2-0, όμως στο 74’ ο Μπρουνό μείωσε σε 2-1 και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Κόρτραϊκ δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Γάνδης (2-1) για το πρωτάθλημα, έχασε, έχοντας και παράπονα από την ακύρωση του γκολ της στο ημίχρονο για το 1-1. Ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα για το συγκρότημα του Μπερντ Στορκ, ύστερα από εκείνη εντός έδρας, με αντίπαλο τη Μέχελεν (0-1) η οποία της κόστισε τον αποκλεισμό από τη διοργάνωση. Μετρά δύο νίκες και τρεις ήττες στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος συγκεκριμένα, όμως το σημαντικό είναι ότι κατάφερε να βγει από την επικίνδυνη ζώνη στη Jupiler League, με την παραμονή να είναι και ο πρωταρχικός της στόχος. Τραυμτίστηκε με τη Γάνδη και μένει 4-6 εβδομάδες εκτός ο Σιχ. Είναι εκτός επίσης, οι Ίλιτς, Ντεσολέ, Μπάγιο, Ντ’άνε, Ραντοβάνοβιτς, Βαντεντρίς, Χένεν. Κανονικά διαθέσιμος ο Μεσαουντί.

Κόρτραϊκ Στατιστικά

*4/6 αναμετρήσεις έληξαν με goal/goal

*7/10 παιχνίδια τελευταία είχαν over 2.5

*Δέχεται γκολ σε 8/10 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΕΡΕΝΓΚ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 εντός έδρας, με αντίπαλο τη Σταντάρ Λιέγης, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 17’ ο Λεπουάν σκόραρε για το 1-0 των γηπεδούχων, όμως στο 41’ ο Ντένουμ ισοφάρισε σε 1-1 για το ημίχρονο. Παρά τις ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, καμία ομάδα δεν κατάφερε να σημειώσει γκολ νίκης. 

Η Σερένγκ έβγαλε μια κάποια αντίδραση με την έναρξη του νέου έτους, καθώς μάζεψε τέσσερις πόντους στα τελευταία δύο παιχνίδια πρωταθλήματος. Στο πιο πρόσφατο, το ντέρμπι της πόλης απέναντι στη Σταντάρ (1-1) απέσπασε ισοπαλία εντός έδρας. Νωρίτερα, πανηγύρισε μια σπουδαία επιτυχία καθώς πέρασε από την έδρα της Οστάνδης με 1-2, πραγματοποιώντας ανατροπή στο σκορ. Νίκησε έπειτα από οκτώ αναμετρήσεις πρωταθλήματος και έξι διαδοχικές ήττες. Παρ’ όλα αυτά, εξακολουθεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και η ανάγκη για συγκομιδή πόντων παραμένει μεγάλη. Όσον αφορά την αποστολή, δεν προέκυψαν νέα προβλήματα, παραμένον εκτός εκτός ο φορ Μάριους Μουαντιλμάντζι καθώς και οι Μπα, Κιλοτά, Γκαλιέ. 

Σερένγκ Στατιστικά

*6/10 αναμετρήσεις έληξαν με over 2.5

*7/10 παιχνίδια τελευταία είχαν goal/goal

*Σκοράρει σε 8/10 παιχνίδια εκτός έδρας

Κόρτραϊκ – Σερένγκ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ