*Εξ αναβολής παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής

*Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο (14/01), αλλά αναβλήθηκε λόγω του θανάτου της γυναίκας του προπονητή της Καέν, Μουλέν. 

*Over 2.5 ήρθαν οι 7/9 τελευταίες συναντήσεις των δύο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας.

*Η Σοσό είναι αήττητη στις έξι πρόσφατες αναμετρήσεις της με αντίπαλο την Καέν (5-1-0).

ΣΟΣΟ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 από την Χάβρη. Με αυτογκόλ στο 76’ έχασε το ματς.

Είναι απογοητευτική στις πρόσφατες εξόδους της, υπέστη νέα ήττα, αυτή τη φορά έχασε 1-0 από την Χάβρη. Κακό ποιοτικά παιχνίδι, με ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά στις εστίες, οι δύο ομάδες έδωσαν βάρος στα αμυντικά τους καθήκοντα, δεν πήραν πολλά ρίσκα στην επίθεση, η Σοσό στάθηκε άτυχη και έχασε το ματς με αυτογκόλ.

Δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας ήττα για τη Σοσό, είχε προηγηθεί αυτή από τη Μπορντό, υποχώρησε στην 4η θέση (έχει ματς λιγότερο), έμεινε στο -2 από την 2η θέση και την άνοδο. Ισχυρή στο γήπεδό της, έχει την δεύτερη καλύτερη έδρα, “τρέχει” ρεκόρ 6-2-1, στα έξι πιο πρόσφατα είναι αήττητη (5-1-0). Επιστρέφει ο επιτελικός χαφ/αρχηγός Βεϊσμπέκ, τραυματίστηκε ο μπακ Εντούρ.

ΣΟΣΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*N/G τα 3/4 πρόσφατα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

*Under 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΑΕΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Μπορντό. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 4’, δέχθηκε το 0-2 στο 25’, μείωσε με τον Μεντί στο 52’ και ισοφάρισε με τον Αμπντί στο 82’. Η Μπορντό αγωνίστηκε με δέκα παίκτες απ’ το 68’, η Καέν τελείωσε και αυτή το ματς με δέκα παίκτες (88’).

Με έφεση στις ισοπαλίες, πρόσθεσε ακόμη μια στη συλλογή της, παραχωρώντας 2-2 με τη Μπορντό. Δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι, στο 25λεπτο βρέθηκε να χάνει 0-2, αντέδρασε στο δεύτερο μέρος, μείωσε, έφερε το ματς στην ισορροπία με παίκτη παραπάνω, στο φινάλε έμεινε και αυτή με δέκα παίκτες. Άξιζε τον βαθμό με βάση τη συνολική της εικόνα.

Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία για την Καέν, είχε προηγηθεί το εκτός έδρας 1-1 με τη Σεντ Ετιέν, αυτό ήταν το τέταρτο “Χ” στις πέντε πρόσφατες αγωνιστικές (0-4-1), έπεσε στην 9η θέση με 25 βαθμούς, στο -7 από την άνοδο και στο +7 από την τελευταία τετράδα. Αδύναμη μακριά απ’ το γήπεδό της, δεν έχει νίκη στις οκτώ τελευταίες εξόδους της (0-4-4), μοναδικό διπλό στη Νιμ (0-1). Δύο παιχνίδια τιμωρημένος ο επιθετικός Κουρ, παραμένει τραυματίας ο αριστερός μπακ Ομπιάνγκ.

ΚΑΕΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

*N/G τα 7/10 πρόσφατα ματς πρωταθλήματος.

Σοσό – Καέν στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ