19η αγωνιστική

*Τοπικό ντέρμπι στις Βρυξέλλες.

*Μετρούν 5/7 αναμετρήσεις με over 2.5 γκολ τελευταία μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Η Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ έχει 5 διαδοχικές νίκες επί της Άντερλεχτ, ανεξαρτήτως έδρας.

*Α’ Γύρος: Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ – Άντερλεχτ 2-1

Δείτε τα Προγνωστικά Βελγίου

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 0-1 εκτός έδρας, εναντίον της Σαρλερουά, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Οι ομάδες είχαν πρωτίστως αμυντικούς προσανατολισμούς και παράλληλα δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Τη λύση έδωσε ο Ζοργκάν, ο οποίος με αυτογκόλ στο 85’ έγραψε το 0-1 υπέρ των φιλοξενούμενων. 

Η Άντερλεχτ πανηγύρισε μια πολύ σημαντική επιτυχία στο τελευταίο παιχνίδι για το 2022, καθώς επικράτησε εκτός έδρας της Σαρλερουά (0-1) στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Το αποτέλεσμα συνδυάστηκε με το ντεμπούτο Ριμερ στη Jupiler League και έδωσε μια νότα αισιοδοξίας στους “Μωβ”. Νωρίτερα, η Άντερλεχτ έχασε στην παράταση από τη Γκενκ εκτός έδρας, με 1-0 και αποκλείστηκε από το θεσμό του Κυπέλλου. Συνεπώς, μπορεί πλέον να επικεντρωθεί αποκλειστικά στην προσπάθειά της να μπει στην τετράδα και να παίξει στα πλέι οφ τίτλου. Προέκυψε νέος τραυματισμός για τον αμυντικό Ντελκρουά, ο οποίος θα λείψει τις επόμενες εβδομάδες. Επίσης, ο Ρίμερ ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα επιστροφής στην πρώτη ομάδα για του Χουντ. Στην αποστολή οι Ντεμπάστ, Σαρντέλα. Δεν είναι διαθέσιμοι οι Σαντίκι, Ντουρανβίλ, Εσπόζιτο. 

Άντερλεχτ Στατιστικά

*7/10 παιχνίδια έληξαν με under 2.5 γκολ

*4/7 αναμετρήσεις είχαν γκολ εκατέρωθεν

*Δέχεται γκολ σε 9/10 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝ-ΖΙΛΟΥΑΖ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 3-0 εντός έδρας, με αντίπαλο την Οστάνδη, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και έμειναν στο μηδέν. Στο 51’ ο Τεουμά με εκτέλεση πέναλτι σκόραρε για το 1-0 και στο 63’ ο Αντινγκρά έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους. Στο 90+5’ ο Βανζέρ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ επικράτησε δύο συνεχόμενες φορές της Οστάνδης, εντός έδρας, αλλά για διαφορετικές διοργανώσεις. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι, νίκησε με σκορ 3-0 και αφορούσε το πρωτάθλημα. Νωρίτερα, επικράτησε με 2-1 για το Κύπελλο και παράλληλα εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ήταν η μόνη που κέρδισε στη προηγούμενη αγωνιστική από τις ομάδες της κορυφής και εκμεταλλεύτηκε τη γκέλα την Γκενκ για να μειώσει στους επτά βαθμούς. Για το ντέρμπι με την Άντερλεχτ δεν υπολογίζεται ο μέσος Τέουμα που είναι τιμωρημένος. “Ως προπονητής δε μπορώ να παραπονιέμαι που λείπουν παίκτες. Τώρα, κάποιοι άλλοι θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν πράγματα”, δήλωσε σχετικά ο Καρελ Χέραρτς. Εκτός ο Χοσέ Ροδρίγκεθ.

Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ Στατιστικά

*4 σερί αναμετρήσεις είχαν over 2.5 γκολ

*6/9 παιχνίδια τελευταία είχαν goal/goal

*Σκοράρει σε 11 σερί ματς εκτός έδρας

Άντερλεχτ – Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ