*16η αγωνιστική

*Under 2.5 ήρθαν οι 5/6 πρόσφατες συναντήσεις των δύο ομάδων.

*Η Σοσό είναι αήττητη σε έξι παιχνίδια κόντρα στη Ροντέ (3-3-0).

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας

ΣΟΣΟ

Προηγούμενο ματς: Φιλική νίκη 1-0 κόντρα στην Κλερμόν.

Με τη δύναμη της έδρα της έχει εδραιωθεί στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας και διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Έχει πάρει τους 17 απ’ τους 27 βαθμούς στο γήπεδό της (ρεκόρ 5-2-1), βρίσκεται στην 3η θέση, στο -1 απ’ την άνοδο. Έρχεται απ’ το εντός έδρας 1-0 κόντρα στη Μπαστιά, ενώ στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι αποκλείστηκε απ’ το Κύπελλο γνωρίζοντας την ήττα στα πέναλτι από την ερασιτεχνική Ταόν (National 3). Διαθέτει, επίσης, μια απ’ τις παραγωγικότερες επιθέσεις της Ligue 2 με 24 τέρματα. Στο διάστημα της διακοπής έδωσε τρία φιλικά με ομάδες της Ligue 1, έχασε από Ρεμς (3-0), παραχώρησε 1-1 με τη Λυών και κέρδισε 1-0 την Κλερμόν.

ΣΟΣΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 τα 9/11 πρόσφατα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

*G/G τα 7/11 τελευταία ματς στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΟΝΤΕ

Προηγούμενο ματς: Φιλική ήττα 5-0 από τη Μονπελιέ.

Έβγαλε αντίδραση στο τελευταίο παιχνίδι της στη Ligue 2 και μετά την απόλυση του κόουτς Περελάντ πέρασε με το διπλό από την έδρα της Σεντ Ετιέν (0-2), πετυχαίνοντας δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (απ’ το 68’ αγωνίστηκε με αριθμητικό πλεονέκτημα). Επέστρεψε στις επιτυχίες ύστερα από έξι παιχνίδι που αγνοούσε το “τρίποντο” (0-3-3), ωστόσο παραμένει εντός επικίνδυνης ζώνης (ρεκόρ 3-6-6) και θα δώσει μάχη μέχρι το φινάλε για την αποφυγή του υποβιβασμού. Στο Κύπελλο πήρε την πρόκριση κάμπτοντας την αντίσταση της ερασιτεχνικής Ροσέ (0-1).

Η διοίκηση βρήκε στη διακοπή τον αντικαταστάτη του Περελάντ, αυτός είναι ο Ντιντιέ Σαντινί (πρώην Ντανκέρκ, Σεντ Μπριοσέν), με τον Νταρμπελέ (είχε αναλάβει χρέη υπηρεσιακού στο προηγούμενο παιχνίδι) να παραμένει στο τεχνικό επιτελείο ως βοηθός του Σαντινί.

Παίρνει πιο εύκολα αποτέλεσμα μακριά απ’ το γήπεδό της, συγκεκριμένα έχει την τρίτη καλύτερη εκτός έδρας επίδοση στην κατηγορία (ρεκόρ 3-3-2). Σε φιλικό ηττήθηκε 5-0 από την Μονπελιέ. Επιστρέφουν ο αμυντικός χαφ Γιουνουσά και ο στόπερ Αμπντενούρ.

ΡΟΝΤΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2.5 τα έξι τελευταία παιχνίδια.

*N/G τα πέντε πρόσφατα ματς.

Σοσό – Ροντέ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ