21η αγωνιστική

*Μετρούν 3/5 αναμετρήσεις με over 2.5 γκολ τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. 

*Δεν έχει σημειωθεί ισοπαλία στα πρόσφατα 7 παιχνίδια ανάμεσά τους.

Δείτε τα προγνωστικά Ισπανίας

ΜΙΡΑΝΤΕΣ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 1-2 εκτός έδρας, εναντίον της Ράσινγκ Σανταντέρ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 18’ ο Μπάρμπου σκόραρε για το 0-1, όμως στο 22’ ο Χόρχε Πόμπο ισοφάρισε σε 1-1 για το πρώτο ημίχρονο. Στο 55’ ο Ρομπέρτο Λόπεθ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό σκορ. 

Η Μιραντές είναι σε πολύ καλό μομέντουμ, με διαδοχικά θετικά αποτελέσματα και σημαντική συγκομιδή πόντων που την έχουν φέρει εκτός επικίνδυνης ζώνης. Η ομάδα του Ετσεμπερία πανηγύρισε τη νίκη στην έδρα της Ράσινγκ Σανταντέρ (1-2), κάνοντας μάλιστα την ανατροπή στο σκορ. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη σε τρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα στα οποία και είναι αήττητη, τρίτη επιτυχία στα πρόσφατα πέντε. Μάζεψε δέκα πόντους σε αυτό το διάστημα και δε θα μπορούσε παρά να είναι τρομερά ικανοποιημένος ο Βάσκος τεχνικός. “Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ερχόμαστε από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο τερματοφύλακας Ραμόν Χουάν που έπαιξε τελευταία λόγω της τιμωρίας του βασικού Αλφόνσο Ερέρο. Όσον αφορά την αποστολή, είναι εκτός με τραυματισμό στον ώμο, ο φορ Ραούλ Γκαρθία. Εξέτισαν Ραούλ Νάβας και Ερέρο, σταθερά εκτός οι Σέρχιο Σάντος, Σιμόν Μορένο, Νίκο Σεράνο.

Μιραντές Στατιστικά

*7/10 αναμετρήσεις έληξαν με goal/goal

*4/5 παιχνίδια τελευταία με over 2.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 8/10 ματς εντός έδρας 

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΟΝΦΕΡΑΔΙΝΑ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 1-0 εντός έδρας, εναντίον της Λούγο, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 34’ ο Χοσέ Ναράνχο σκόραρε το μοναδικό τέρμα στο παιχνίδι και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό σκορ από το πρώτο μέρος. Στο 81’ ο Ναράνχο αποβλήθηκε για την “Πόνφε” ενώ ήταν εκτός γηπέδου. 

Η Πονφεραδίνα προέρχεται από μια πολύ σημαντική νίκη στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα, καθώς επιβλήθηκε της Λούγο (1-0) εντός έδρας. Ήταν η πρώτη επιτυχία με τον Νταβίδ Γκαγέγο στην τεχνική ηγεσία, ο οποίος συμπλήρωσε πέντε αγώνες με την “Πόνφε”. Ο απολογισμός είναι πλέον μία νίκη και δύο ισοπαλίες, ενώ σημαντικό στοιχείο είναι ότι κράτησε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι το μηδέν στα μετόπισθεν. Βρίσκεται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και αυτό δεν της επιτρέπει να εφησυχάζει. “Έχουμε στο μυαλό μας τους τρεις βαθμούς που θα είναι πολύ σημαντικοί. Η ομάδα έκανε ένα βήμα μπροστά με τα δύο τελευταία αποτελέσματα”, δήλωσε ο 40χρονος επιθετικός Γιούρι. Όσον αφορά την αποστολή, είναι εκτός οι Λασέρδα και Ναράνχο λόγω τιμωρίας, όπως και οι τραυματίες Νουακάλι, Λουκάκου.   

Πονφεραδίνα Στατιστικά

*6/10 αναμετρήσεις είχαν No Goal

*7/10 παιχνίδια είχαν under 2.5 γκολ

*Σκοράρει σε 6/10 ματς εκτός έδρας

Μιραντές – Πονφεραδίνα στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ