21η αγωνιστική

*Η Στεάουα δεν έχει ηττηθεί στα τελευταία 11 παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων (8-3-0), ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα με 0-1 από την Κλουζ, για την περασμένη αγωνιστική. Μετά από ένα κάκιστο ποιοτικά 1ο ημίχρονο, οι δύο ομάδες ανέβασαν κατακόρυφα το ρυθμό τους στο β’ μέρος, με τους φιλοξενούμενους να είναι ανώτεροι και να απολαμβάνουν πληθώρα ευκαιριών. Η Κλουζ, λοιπόν, άνοιξε δίκαια το σκορ στο 69′, με την Στεάουα να προσπαθεί να βγάλει αντίδραση στη συνέχεια, αλλά να μην καταφέρνει να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Έτσι, το 0-1 έμεινε μοιραία μέχρι τέλους.

Αυτή ήταν η πρώτη της ήττα μετά από επτά παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις. Βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, στο +5 από το γκρουπ υποβιβασμού και την 7η Χερμανστάντ. Μετράει 3 νίκες στα τελευταία 5 εντός έδρας παιχνίδια της, οι οποίες συνοδεύτηκαν όλες από over2.5+g/g.

Εκτός παραμένουν οι Ολάρου, Κριστέα και Κομπάνιο.

ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*3 συνεχόμενα under2.5+n/g.

*Over2.5 γκολ στα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην Κλουζ, για την περασμένη αγωνιστική. Παθητικός ο ρόλος της στο 1ο ημίχρονο, κατάφερε να μείνει πίσω στο σκορ στο 28ο λεπτό του παιχνιδιού. Οι φιλοξενούμενοι έδωσαν χώρους στην Μποτοσάνι στο β’ μέρος και το πλήρωσαν. Οι γηπεδούχοι πίεσαν μέχρι τέλους, είχαν τις ευκαιρίες τους και σε μία από αυτές βρήκαν το γκολ, με το τελικό 1-1 να διαμορφώνεται στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. 

Ένατο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη για την Μποτοσάνι (0-4-5)σε όλες τις διοργανώσεις, στο ντεμπούτο τους κόουτς Στόικαν στον πάγκο της. Βρίσκεται στη 13η θέση της βαθμολογίας, στο -11 από την πρώτη εξάδα, με παιχνίδι λιγότερο από την 6η Σεπσί. Εκτός έδρας δεν έχει νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της (0-2-2), με τα τρία από αυτά να ολοκληρώνονται με n/g.

Χωρίς απουσίες θα παραταχθεί στη σημερινή αναμέτρηση.

ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*N/g στα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

*Under2.5 γκολ στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ – ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ