*7η αγωνιστική   

*Το παιχνίδι διεξάγεται σε ουδέτερη έδρα, στην Αυστραλία, σε ένα γήπεδο που έχει συνηθίζει να χρησιμοποιεί ως έδρα. Μάλιστα έχει κερδίσει εκεί τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της η Γουέλινγκτον Φίνιξ, έχοντας χάσει μόνο από τη σημερινή της αντίπαλο.

ΓΟΥΕΛΙΝΓΚΤΟΝ ΦΙΝΙΞ

Προηγούμενο ματς: Η Γουέλινγκτον Φίνιξ έχασε 2-3 εντός έδρας από την Γουέστερν Γιουνάιτεντ, αν και προηγήθηκε με 2-0, χάρη στα τέρματα των Ζαγουάντα (22’), Κράεφ (59’), έχοντας χάσει και πέναλτι ενδιάμεσα στα δύο γκολ! Αλλά δέχθηκε την μείωσε του σκορ από τον Τρατ στο 64’, ισοφαρίστηκε από τον Πρίγιοβιτς στο 84’ και ηττήθηκε με γκολ του Ντιαμάντι στο 90’!

Η Γουέλινγκτον Φίνιξ ηττήθηκε με 2-3 εντός έδρας από την Γουέστερν Γιουνάιτεντ, παρόλο που βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0 στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου! Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα της στους έξι αγώνες πρωταθλήματος που έχει δώσει μέχρι στιγμής, έχοντας μόνο μία νίκη στον θεσμό, στο προηγούμενο παιχνίδι που έπαιξε στο γήπεδό της. Όλα αυτά βέβαια πριν τη διακοπή για το παγκόσμιο κύπελλο, πριν από περίπου ένα μήνα.

Βρίσκεται στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στην 9ησυγκεκριμένα, αλλά είναι σε απόσταση βολής, στο -1 συγκεκριμένα, από την πρώτη εξάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς για την διεκδίκηση του τίτλου.

Ο μέσος Ρούφερ μπήκε στην αποστολή για πρώτη φορά φέτος, αλλά δύσκολα θα παίξει, ενώ ο αμυντικός Σούρμαν έχει κάποιες ενοχλήσεις και είναι εκτός.

Γουέλινγκτον Φίνιξ Στατιστικά

*Εχει έξι σερί G/G, 6/6 στο πρωτάθλημα

*Εχει 7/9 over 2,5 στη σεζόν, 5/6 στο πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΣΙΔΝΕΪ

Προηγούμενο ματς: Η Γουέστερν Σίδνεϊ κέρδισε 0-1 εκτός έδρας το Σίδνεϊ, με τέρμα του Γένγκι στο 70ο λεπτό, έχοντας χάσει δύο μεγάλες ευκαιρίες να προηγηθεί νωρίτερα, όμως αργότερα γλίτωσε την ισοφάριση σε μία – δύο περιπτώσεις από την αντίπαλο της.

Η Γουέστερν Σίδνεϊ είχε περίπου ένα μήνα καιρό να ευχαριστηθεί την επικράτηση της στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης με 0-1 εκτός έδρας επί του Σίδνεϊ! Λίγες μέρες αργότερα έπαιξε και ένα φιλικό στην πόλη της, χάνοντας με το «βαρύ» 5-1 από την Εβερτον, αλλά στο πρωτάθλημα έχει ως τώρα 2/2 νίκες μακριά από την έδρα της και απέναντι σε ομάδες που έχουν υψηλές βλέψεις, τις Μέλμπουρν Βίκτορι και Σίδνεϊ!

Η διακοπή βέβαια δεν ήρθε στο κατάλληλο χρονικό σημείο γι’ αυτήν, αφού βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Και είναι στο -3 από την κορυφή, αλλά με πολύ χειρότερη διαφορά τερμάτων, τέτοια που δεν της επιτρέπει να θεωρείται απόσταση βολής.

Δεν έχει κάποιο πρόβλημα απουσιών, όποιος παίκτης μένει εκτός αποστολής είναι καθαρά για τακτικούς λόγους και λόγω απόφασης του προπονητή της, Μάρκο Ρούνταν.

Γουέστερν Σίδνεϊ Στατιστικά

*Εχει 5/6 under 2,5 στο πρωτάθλημα

*Εχει 5/6 N/G στο πρωτάθλημα, τρία σερί στα πιο πρόσφατα

Γουέλινγκτον Φίνιξ – Γουέστερν Σίδνεϊ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ