21η αγωνιστική (Εξ’ αναβολής)

*Δύο φορές έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες, με το πρώτο ματς να λήγει ισόπαλο στην έδρα της Μόρκαμ (2-2), ενώ η Μόρκαμ πανηγύρισε εκτός έδρας νίκη (2-3) στο δεύτερο.

ΜΟΡΚΑΜ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Σριούσμπερι με σκορ 2-1, στα πλαίσια της 36ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Λέαχι από την άσπρη βούλα στο 33’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Στριτ στο 44’. Το 2-1 πέτυχε ο Κρόουλεϊ στο 45+1’, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ντάνκλεϊ στο 84’.

Ακόμα μία κακή εκτός έδρας εμφάνιση και ακόμα μία ήττα για τη Μόρκαμ. Κάκιστο πρώτο μέρος, ήταν σαν να μην μπήκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο, μένοντας εύκολα πίσω στο σκορ. Μείωσε παρ’ όλα αυτά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, αλλά στην επανάληψη οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι ανέβασε τις γραμμές της ψάχνοντας την ισοφάριση, δεχόμενη εν τέλη ακόμη ένα γκολ.

Πολύ σημαντικό το να επιστρέψει στις νίκες σήμερα, καθώς μπορεί ακόμα και να βγει εκτός της ζώνης του υποβιβασμού μετά από καιρό. Δεν είναι παρ’ όλα αυτά σε καλή κατάσταση, μάχεται μεν και βρίσκει δίχτυα στις περισσότερες αναμετρήσεις της, ειδικά εντός έδρας, όμως σπανίως κρατάει το μηδέν στην εστία της, με αποτέλεσμα να χάνει πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνει για παραμονή.

Μόρκαμ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία εναντίον της Άκρινγκτον με σκορ 1-1, στα πλαίσια της 36ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι φιλοξενούμενοι με τον Γουάλεϊ στο 28’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Σεσενιόν στο 37’.

Δεν έπεισε με την εμφάνισή της η Τσάρλτον, αλλά κατάφερε να σώσει το βαθμό της ισοπαλίας. Μέτριο πρώτο μέρος, έμεινε πίσω στο σκορ, όμως στη συνέχεια κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα πριν το ημίχορνο. Στην επανάληψη δέχθηκε έντονη πίεση, αλλά κράτησε μακριά από την εστία της τους φιλοξενούμενους, κρατώντας το σκορ στην ισοπαλία.

Να ξεφύγει από την αρνητικότητα είναι ο στόχος της, αφού αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές. Κάκιστη αμυντικά, δεν μπορεί να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, πετυχαίνοντας το μόλις σε ένα από τα τελευταία εννέα παιχνίδια της, ενώ παράλληλα σκόραρε σε εξίσου ένα στα πρόσφατα πέντε. Μπορεί να μην κινδυνεύει άμεσα να βρεθεί κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, όμως γνωρίζει καλά πως αν δεν αλλάξει άμεσα η εικόνα της, τότε είναι πολύ πιθανό να βρεθεί σε μπελάδες.

Τσάρλτον Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 5/5 τελευταία ματς.

Μόρκαμ – Τσάρλτον στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ