Φάση Ομίλων – 4η Αγωνιστική

* Στην επόμενη φάση προκρίνεται μόνος ο 1ος κάθε ομίλου

* Στον 7ο όμιλο συμμετέχουν και οι Λεϊσόες, Αρούκα, Ολιβεϊρένσε

* Αήττητη η Φεϊρένσε στα 10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (4-6-0)!

ΦΕΪΡΕΝΣΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με την Ολιβεϊρένσε.

Εθισμένη στις ισοπαλίες η Φεϊρένσε, έφτασε τις 5 διαδοχικές με αυτή στις 26 Νοεμβρίου για τη 2η αγωνιστική του ομίλου και πλέον για να ελπίζει σε πρόκριση οφείλει να κάνει το 2/2 στα εναπομείναντα παιχνίδια.

Η Φεϊρένσε απείλησε δις από εκτελέσεις κόρνερ, η Ολιβεϊρένσε απείλησε ισάριθμες φορές με φάουλ εκτός περιοχής, στην πρώτη βρήκε το δοκάρι. Ισορροπημένο γενικά το παιχνίδι, δίκαιο το αποτέλεσμα, μάλλον άξιζαν από ένα γκολ οι δύο ομάδες, με την Ολιβεϊρένσε να έχει και δεύτερο δοκάρι στο 86’.

ΦΕΪΡΕΝΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 6 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 9/10 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Ολιβεϊρένσε. Ο Πίντο άνοιξε το σκορ για την Ολιβεϊρένσε στο 62ο λεπτό και ο Ρικαρντίνιο ισοφάρισε για την Σάντα Κλάρα στο 90’.

Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της η Σάντα Κλάρα στις 29 Νοεμβρίου και πλέον η υπόθεση πρόκριση από τον όμιλο είναι μη ρεαλιστική, αφού πιθανότατα δεν της φτάνει ούτε το 2/2 στα εναπομείναντα παιχνίδια

Με ρυθμό από νωρίς το παιχνίδι απέναντι στην Ολιβεϊρένσε, οι δύο ομάδες έχασαν από μία μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο τέταρτο, συνέχισαν να απειλούν ως την ανάπαυλα. Λιγότερες οι καλές στιγμές στην επανάληψη, η Ολιβεϊρένσε έβγαλε υποδειγματική κόντρα για το 0-1. Η Σάντα Κλάρα έφτασε δις κοντά στην ισοφάριση πριν τον ωραίο συνδυασμό του 90’ και στις καθυστερήσεις είχε δοκάρι για την ανατροπή!

“Δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι από πλευράς μας. Ο στόχο μας είναι, ξεκάθαρα, να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ, αλλά το πλάνο μας δεν πήγε όπως το είχαμε σκεφτεί.” δήλωσε ο κόουτς Σίλβα, ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς με την Ολιβεϊρένσε και είναι τιμωρημένος σήμερα.

Εξέτισε τιμωρία ο στόπερ Τασάνο, σταθερές οι απουσίες τραυματιών.

ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της

* Under 2.5 τα 6/7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

Φεϊρένσε – Σάντα Κλάρα στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ