Μουντιάλ 2022: Χαμός στο Βέλγιο – Επεισόδιο με Ντε Μπρόινε, Αζάρ και Βερτόγκεν

Ανανεώθηκε:
εθνικη-βελγιου-μουντιαλ-επεισοδιο

Τεταμένη είναι η κατάσταση στην Εθνική Βελγίου λίγο πριν τον “τελικό” κόντρα στην Κροατία και ενώ η ομάδα κινδυνεύει να μείνει ακόμη και εκτός συνέχειας από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Καθημερινά στο Betarades.gr βρίσκετε προγνωστικα μουντιαλ για την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση. 

Μακροχρόνια Στοιχήματα Μουντιάλ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί το Βέλγιο να ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο κόντρα στον Καναδά (1-0), ωστόσο η κακή εμφάνιση της πρεμιέρας αλλά και η ήττα που ακολούθησε από το Μαρόκο (0-2), φαίνεται πως έκαναν άνω κάτω την ομάδα. Τις τελευταίες ώρες η ομάδα είναι… καζάνι που βράζει, κάτι που φαίνεται και από τις δηλώσεις των παικτών, με τον Βερτόγκεν μάλιστα να κάνει λόγο για “γερασμένη επίθεση”. 

Σύμφωνα με τα βελγικά ΜΜΕ οι σχέσεις των παικτών είναι οι χειρότερες και λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια οι Γιαν Βερτόγκεν, Κέβιν ντε Μπρόινε και Εντέν Αζάρ, με τον Ρομέλου Λουκάκου να τους χωρίζει. Μετά τη συγκεκριμένη είδηση ακόμη περισσότερα δημοσιεύματα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις κακές σχέσεις που διατηρούν μεταξύ τους οι παίκτες του Βελγίου, όπως ο Ντε Μπρόινε και ο Κουρτουά, οι οποίοι δεν έχουν επαφές για προσωπικούς λόγους τα τελευταία χρόνια, όπως και οι Αζάρ, Τροσάρ. 

Μείνε συντονισμένος στο Betarades.gr! Εδώ βρίσκεις οτιδήποτε θέλεις για παμε στοιχημα

Διάβασε επίσης στο betarades.gr:

🏆 Μουντιάλ 2022
⚽️ Προγνωστικά Μουντιάλ
📊 Βαθμολογία Μουντιάλ
🎯 Μακροχρόνια Μουντιάλ
✍️ Μουντιάλ Στοίχημα – Αποδόσεις
👕 Μουντιάλ Ομάδες
🎧 Μουντιάλ Podcast