*20η αγωνιστική

*Η Στίβενεϊτζ όχι απλά είναι αήττητη εντός έδρας από την Μπάροου, έχει 4/4 νίκες, οι τρεις μαζί με over 2,5

ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ

Προηγούμενο ματς: Η Στίβενεϊτζ κέρδισε 0-3 εκτός έδρας την Κινγκ’ς Λιν, σκοράροντας τρία γκολ μέσα σε πέντε λεπτά στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, με τους Νόρις (49’, 51’), Ριντ (54’).

Η Στίβενεϊτζ απέφυγε την «μπανανόφλουδα», κερδίζοντας 0-3 εκτός έδρας την Κινγκ’ς Λιν, για το κύπελλο Αγγλίας, παίρνοντας την πρόκριση, σε ένα παιχνίδι που ήταν μεγάλο φαβορί λόγω της διαφοράς κατηγοριών που υπάρχουν. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη της, πέμπτη στους οκτώ τελευταίους αγώνες που παραμένει αήττητη. Και στο γήπεδό της έχει 12 νίκες σε 14 αγώνες, με μία ήττα, από την Νορθάμπτον.

Διατηρείται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά πλέον είναι στο -5 από την κορυφή και την Λέιτον Οριεντ, ενώ είναι στο +6 από την τέταρτη θέση που δεν εξασφαλίζει απευθείας άνοδο και στο +10 από την όγδοη που δεν οδηγεί καν στα πλέι οφς για την άνοδο.

Ο μέσος Λιστ είναι ακόμη εκτός αγωνιστικής δράσης και δεν αναμένεται να παίξει ο μέσος Τζακ Τέιλορ που έχει κάποιες ενοχλήσεις.

Στίβενεϊτζ Στατιστικά

*Εχει δύο σερί over 2,5

* Εχει 8/14 under 2,5 εντός έδρας

*Εχει 9/14 N/G εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΑΡΟΟΥ

Προηγούμενο ματς: H Μπάροου έχασε 3-2 εκτός έδρας από την Μπόλτον, αν και ισοφάρισε με δύο γκολ των Κέι (42’), Κάναβαν (56’), αυτά που είχε δεχθεί από τους Αφολαγιάν (23’), Μπόντβαρσον (38’). Αλλά δεν είχε απάντηση στο τρίτο γκολ που «έφαγε» από τον Κατσούνγκα στο 69ο λεπτό.

Η Μπάροου ηττήθηκε με 3-2 εκτός έδρας από την Μπόλτον, ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, αλλά για το Λιγκ Τρόφι. Και δεν κερδίζει στους πέντε τελευταίους αγώνες μακριά από την έδρα της, αλλά με τέσσερις ήττες σε αυτό το διάστημα.

Διατηρείται εντός πρώτης επτάδας και θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο, ούσα στην 4η θέση, απέχοντας ακριβώς τους ίδιους βαθμούς, τέσσερις συγκεκριμένα, τόσο από την όγδοη θέση που δεν οδηγεί καν στα πλέι οφς για την άνοδο, όσο και από την πρώτη τριάδα και τις θέσεις απευθείας ανόδου.

Δεν έχει κάποιο πρόβλημα απουσιών.

Μπάροου Στατιστικά

*Εχει δύο σερί over 2,5 μαζί με G/G

*Εχει 8/12 under 2,5 εκτός έδρας

Στίβενεϊτζ – Μπάροου στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ