*21η αγωνιστική

*Οι δύο ομάδες παίζουν πρώτη φορά μεταξύ τους στην πρόσφατη ιστορία τους

ΓΟΥΙΛΝΤΣΤΟΟΥΝ

Προηγούμενο ματς: Η Γουίλντστοουν κέρδισε 1-2 εκτός έδρας την Γιορκ, ξεπερνώντας το αρχικό σοκ, με την αντίπαλο της να έχει δοκάρι και να βρίσκεται πίσω στο σκορ από τέρμα του Ντούκου στο 14’. Ισοφάρισε με τον Φρέκλετον στο 68’ και πήρε τη νίκη με τέρμα του Κουκ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Γουίλντστοουν δείχνει να επανέρχεται στην καλή της αγωνιστική κατάσταση, αφού επικράτησε με 1-2 εκτός έδρας της Γιορκ, πετυχαίνοντας δεύτερη νίκη στους τρεις τελευταίους αγώνες που παραμένει αήττητη. Αλλά αμφότερες έχουν επιτευχθεί μακριά από την έδρα της, έχοντας εφτά αγώνες χωρίς να έχει κερδίσει στο γήπεδό της, με τέσσερις ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα.

Πήρε πάλι την ανιούσα, αν και παραμένει στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, ούσα στην 13η θέση του, αλλά πλησίασε πάλι στο -4 την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο.

Εκτός του μακροχρόνια τραυματία μέσου Νάπα, δεν υπάρχει πλέον άλλο πρόβλημα.

Γουίλντστοουν Στατιστικά

*Εχει 8/10 G/G μαζί με over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 6/9 under 2,5 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΚΑΝΘΟΡΠ

Προηγούμενο ματς: Η Σκάνθορπ έχασε 2-1 εκτός έδρας από την Ντάγκεναμ, έχοντας ισοφαρίσει με τον Μπόις στο 21’ το τέρμα που δέχθηκε από τον Φιπς στο 14’, αλλά δεν άντεξε ως το τέλος και «έφαγε» δεύτερο γκολ από τον Μπερντ στο 85ο λεπτό.

Η Σκάνθορπ ηττήθηκε με 2-1 εκτός έδρας από την Ντάγκεναμ, γνωρίζοντας τέταρτη συνεχόμενη ήττα, ενώ δεν κερδίζει στους πέντε τελευταίους αγώνες της. Και φυσικά ακόμη ψάχνει την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη της, έχοντας εφτά ήττες σε 11 επισκέψεις της σε άλλα γήπεδα.

Παραμένει εντός ζώνης υποβιβασμού, στην 23η και προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά σε απόσταση βολής, στο -3 συγκεκριμένα, από τις θέσεις παραμονής.

Όλα αυτά με τον Τόνι Ντόους να συνεχίζει στον πάγκο της ως υπηρεσιακός τεχνικός, χωρίς να έχει γίνει κάποια ανακοίνωση μονιμοποίησης του, αν και έχει περάσει πάρα πολύς καιρός από τότε που ανέλαβε.

Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών οι μέσοι Φίνι, Χάλαμ και ο αμυντικός Εντίλε, ενώ χτύπησε και ο αμυντικός Ογκλε που θα απουσιάσει επίσης.

Σκάνθορπ Στατιστικά

*Εχει 4/5 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της

*Εχει 6/11 under 2,5 εκτός έδρας

*Εχει 6/11 αγώνες με 2-3 γκολ εκτός έδρας

Γουίλντστοουν – Σκάνθορπ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ