NFL: Σκληρή μάχη στην Γκριν Μπέι

Dimitris_Betarades
Δημήτρης Βασιλάκος
Ανανεώθηκε:
NFL slider
  • Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής ανοίγει στην Γκριν Μπέι

ΓΚΡΙΝ ΜΠΕΪ ΠΑΚΕΡΣ  –  ΤΕΝΕΣΙ ΤΑΪΤΑΝΣ  (18/11, 03:15)

ΠΑΚΕΡΣ (4-6):

Έβγαλαν αντίδραση οι Πάκερς την Κυριακή όταν βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο (14-28) και ανέτρεψαν το παιχνίδι με τους Κάουμποϊς (31-28 στην παράταση) για να σταματήσουν τον αγωνιιστικό τους κατήφορο με τις 5 διαδοχικές ήττες που προηγήθηκαν.

Πολύ βελτιωμένη η επιθετική τους εικόνα από το ξεκίνημα του αγώνα, δεν άξιζαν να μείνουν στο -14, πλήρωσαν δύο drops του ρούκι receiver Γουότσον για να χρειαστούν ανατροπή στην 4η περίοδο. Ο Ρότζερς συνέχισε να εμπιστεύεται το νεαρό receiver και τον βρήκε για 107 γιάρδες και 3 touchdowns! Καταλυτικό στη νίκη τους το run game, με 203 γιάρδες από Τζόουνς και Ντίλον, 5.5 μέσο όρο. Γενικά η επιθετική τους γραμμή κέρδισε τις μάχες απέναντι σε μία ιδιαιτέρως εκρηκτική άμυνα, λιγοστές οι φορές που ο Ρότζερς ένιωσε έντονη πίεση.

Αμυντικά όμως τα προβλήματα παραμένουν, επέτρεψαν σύνολο 421 γιάρδες, οι 159 στο έδαφος σε 5.1 μέσο όρο. Ούτε το #1 αντίπαλο receiver κατάφεραν να περιορίσουν.

  • Ιατρικό Δελτίο:

Εκτός αποστολής οι Κάμπελ (linebacker), Νταμπς (receiver), αμφίβολοι οι Ζαν-Τσαρλς (cornerback), Τζένκινς (OL) και Μπακτιάρι (OL). Μακροχρόνια εκτός οι Γκάρι (linebacker), Στόουκς (cornerback), Κομπ (receiver).

Γκριν Μπέι Πάκερς  – Τενεσί Τάιτανς στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΑΪΤΑΝΣ (6-3):

Ορισμός της ομάδας οι Τάιτανς, credit στον κόουτς Βρέιμπελ που παρουσιάζει κάθε εβδομαδα ένα πολύ σκληρό σύνολο παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες. Την περασμένη Κυριακή του έλειψαν 6 βασικοί παίκτες της άμυνας, μεταξύ αυτών και ο ηγέτης της μπροστινής γραμμής Σίμονς κι όμως κατάφερε να επιτρέψει μόλις 10 πόντους στους Μπρόνκος (17-10), κανέναν στο δεύτερο ημίχρονο, για την 6η νίκη της σεζόν που τους διατηρεί σε απόσταση ασφαλείας στην κορυφή της AFC North.

Ο Τάνεχιλ επέστρεψε στα ηνία της επίθεσης, αλλά στο ξεκίνημα του αγώνα ήταν εμφανώς επηρεασμένος από τον τραυματισμό στον αστράγαλο, ο οποίος τον κράτησε εκτός για δύο εβδομάδες. Βρήκε τα πατήματά του όσο περνούσαν τα λεπτά, έκανε μεστό παιχνίδι από το κλείσιμο του ημιχρόνου και μετά και κουβάλησε την επίθεση των Τάιτανς, αφού ο Χένρι είχε μία σπάνια αναιμική εμφάνιση με μόλις 2.8 γιάρδες μέσο όρο στο έδαφος. Σκόραρε δις ο Γουέστμπρουκ-Ικίνε, ενώ ο ρούκι tight end Οκόνκουο φανέρωσε ξανά την εκρηκτικότητά του σε μόλις ένα play.

Κυριαρχική εμφάνιση από την αμυντική τους γραμμή, παρά τις απουσίες, ταλαιπώρησε τον Ουίλσον με 6 sacks κι επέτρεψε μόλις 65 γιάρδες στο έδαφος!

  • Ιατρικό Δελτίο:

Εκτός αποστολής οι Ντουμπρί (linebacker), Μπούλοκ (kicker), Φάρλεϊ (cornerback), Τζόνσον (cornerback), Τζόουνς (OL), Χούκερ (safety). Αμφίβολοι οι Σίμονς (DL) και Μόλντεν (cornerback). Μακροχρόνια εκτός οι Λάντρι (linebacker), Λουάν (OL), Χαντ (DL), Κάνιγχαμ (linebacker).

Γκριν Μπέι Πάκερς  – Τενεσί Τάιτανς στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Θα γίνει σκληρό, αμφίρροπο παιχνίδι στην Γκριν Μπέι, σωστά τοποθετημένα το χάντικαπ και το σύνολο πόντων, πολλά θα κριθούν από το πόσο αποτελεσματικό θα είναι το run game εκατέρωθεν. Οι Πάκερς έβγαλαν αντίδραση, αλλά δεν πείθουν ακόμα, οι Τάιτανς είναι πιο σκληρή ομάδα, ικανή να καλύψει οποιαδήποτε απουσία. Η επιστροφή του Τάνεχιλ σημαίνει ότι θα δούμε αρκετό play action από τους φιλοξενούμενους, πίσω από τις κούρσες του Χένρι και θα υπάρξουν χώροι στα μεσοδιαστήματα. Κρυφό “όπλο” ο ρούκι tight end Οκόνκουο, χρησιμοποιείται λίγο, αλλά με την μπάλα στα χέρια του είναι τρομερά εκρηκτικός, κάτι που αποτυπώνεται και στις 20.1 γιάρδες μέσο όρο ανά υποδοχή! Θα πάμε στο χαμηλό του όριο, θα ποντάρουμε στο Over 10.5 receiving γιάρδες για τον Οκόνκουο, σε απόδοση 1.91, ψάχνοντας ουσιαστικά μία πάσα του Τάνεχιλ σε αυτόν.