* Φάση των “16” για το Κύπελλο Πολωνίας

* Νοκ άουτ αγώνας, με παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας

* Under 2.5 τα 4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια

ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Βίσλα Κρακοβίας. Ο Γκρζέσζικ έκανε το 0-1 στο 16’, ο Ζοτ ισοφάρισε για τη Βίσλα στο 44’ και ο Κρίκουν έδωσε τη νίκη στην Γκόρνικ στο 61’.

H επιχείρηση “επιστροφή στην Ekstraklasa” δεν πηγαίνει καλά για την Γκόρνικ, μετά από 17 αγωνιστικές κατατάσσεται 13η στην Β’ κατηγορία και πλέον ο στόχος της έχει περιοριστεί στην άνετη παραμονή.

Την Παρασκευή έβγαλε πολύ σημαντικό (για την ψυχολογία της) διπλό στην Κρακοβία επί της Βίσλα, ούσα τρομερά κυνική και αρκετά τυχερή στις ευκαιρίες των γηπεδούχων.

Στην προηγούμενη φάση του Κυπέλλου απέκλεισε εντός έδρας την Κορόνα Κίελτσε (1-0) που προβληματίζει στην Ekstraklasa.

ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 7/10 τελευταία παιχνίδια της

* Δέχθηκε γκολ στα 7/9 φετινά εντός έδρας παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΙΑΣΤ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (0-2) από τη Βάρτα Πόζναν. Ο Λουίς έκανε το 0-1 στο 31ο λεπτό και ο Σταυρόπουλος διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 80’.

Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι η Πιαστ, η αλλαγή προπονητή δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα, γνώρισε νέα ήττα στο εντός έδρας ντεμπούτο του κόουτς Βούκοβιτς κι έφτασε τα 9 παιχνίδια δίχως νίκη (0-4-5) στο πρωτάθλημα, ούσα πλέον εντός επικίνδυνης ζώνης!

Το Σάββατο υποδέχθηκε έναν πολύ “άβολο” αντίπαλο, η Βάρτα είναι ζόρικη ομάδα, η πιο αποτελεσματική εκτός έδρας στην Ekstraklasa. Ήταν καλή όμως η ομάδα του Βούκοβιτς στο πρώτο μισάωρο, δημιούργησε μερικές καλές ευκαιρίες να προηγηθεί, είχε δοκάρι πριν σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι κόντρα στην ροή του αγώνα. Είχε την επιθετική πρωτοβουλία στο δεύτερο μέρος, αλλά οι απειλές της περιορίστηκαν, ενώ η Βάρτα έβγαινε πολύ επικίνδυνα στην κόντρα. Στο ακόλουθο κόρνερ από χαμένο τετ α τετ πέτυχε το δεύτερο γκολ της.

“Σήμερα πολλοί παίκτες της Πιαστ παίζουν κάτω από το κανονικό τους επίπεδο. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα μας. Ερχόμενος εδώ, ήξερα ότι τα άσχημα αποτελέσματα δεν ήταν τυχαία. Από την αρχή, όμως, επαναλαμβάνω ότι μπορεί να αλλάξει αυτό με σοβαρή δουλειά” δήλωσε ο κόουτς Βούκοβιτς.

Δίχως νέα προβλήματα για το σημερινό παιχνίδι, παραμένουν εκτός οι Χουκ (στόπερ) και Κοσταντίνοφ (χαφ).

ΠΙΑΣΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της

* Under 2.5 τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

Γκόρνικ Λέτζνα – Πιαστ Γκλίβιτσε στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ