Προγνωστικά Μπάσκετ (31/10): Πατάει κορυφή η Φενέρ

Betarades Team
Betarades Team
Ανανεώθηκε:
σκουντης-προγνωστικα-3010

5207.ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ (18:00)

Η Φενερμπαχτσέ του Δημήτρη Ιτούδη υποδέχεται σήμερα την δυνατή Πινάρ Καρσίγακα και με νίκη περνάει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας του τουρκικού πρωταθλήματος. Μετά τα πρώτα σκαμπανεβάσματα και την ήττα στον τελικό του τουρκικού Super Cup κατάφερε να ισορροπήσει ανάμεσα στο υψηλό επίπεδο της Ευρωλίγκας και στο τουρκικό πρωτάθλημα και κύπελλο, όπου υπάρχει και περιορισμός στην χρησιμοποίηση των παικτών και να είναι, έκτοτε, αήττητη!

Σήμερα δε θα έχει εύκολο έργο. Η Καρσίγιακα είναι μέσα στις ισχυρές ομάδες του πρωταθλήματος, έχοντας μόλις μία ήττα στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, κι αυτή την έκανε πρόσφατα, από την Τόφας του Δημήτρη Πρίφτη. Κέρδισε όμως μεσοβδόμαδα την Ρέτζιο Εμίλια για το Eurocup με 33 πόντους του φοβερού ΜακΚόλουμ και 15 του Σιπαχί.

Δείτε τα σημερινά Μπάσκετ Προγνωστικά

Απ’ την πλευρά της η Φενέρ κέρδισε για την Ευρωλίγκα προ ημερών την Εφές εκτός έδρας για την Ευρωλίγκα με 79-88, χάρη σε 25 πόντους του Ουίλμπεκιν και 19 του Γκούντουριτς, με πολύ καλή εμφάνιση και κυρίαρχια σε όλον τον αγώνα.

Δύσκολα θα γίνει η έκπληξη σήμερα. Πάμε με τον άσο και το over 156.5 σε απόδοση 2,27 στη Stoiximan. Υπάρχουν ακόμη επιλογές στα lines των Ντελγκάδο, Σιπαχί, Γκούντουριτς…