15η αγωνιστική

*Μετρούν 5/9 αναμετρήσεις με over 2.5 γκολ τελευταία μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Δεν έχει σημειωθεί ισοπαλία στα πρόσφατα 9 επίσημα παιχνίδια ανάμεσά τους.

Δείτε τα Προγνωστικά Βελγίου

ΣΕΡΕΝΓΚ

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1 εκτός έδρας, από τη Γάνδη, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Μόλις στο 5’ ο Μπόου χρεώθηκε αυτογκόλ για το 1-0, όμως στο 38’ ο Μάριους Μουαντιλμάντζι ισοφάρισε με εκτέλεση πέναλτι. Στο 84’ ο Ντεπουάτρ σκόραρε για τη Γάνδη και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Σερένγκ είναι ομάδα που θα παλέψει για την αποφυγή του υποβιβασμού, συνεπώς, είναι λογικό να παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Έχασε δύσκολα στην έδρα της Γάνδης (2-1), στο προηγούμενο, αποτέλεσμα που ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα ύστερα από το 0-1 εναντίον της Σερκλ Μπριζ. Χωρίς νίκη για τέσσερα ματς το συγκρότημα του Ζανεσάμπ, τελευταία επιτυχία ήταν το διπλό στην έδρα της Σταντάρ Λιέγης με 0-2. Μετρά πλέον μία νίκη και δύο ισοπαλίες σε διάστημα πέντε αγώνων. Στο αγωνιστικό σκέλος, είναι εκτός ο έμπειρος αμυντικός Λεπουάν. Δεν υπολογίζονται επίσης, ο ο βασικός κίπερ Ντιτς και οι Μπα, Ντεμπελέ, Γκιγιόμ, Κιλοτά και Ντ’ Ονόφριο, καθώς ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Σερένγκ Στατιστικά

*4/6 αναμετρήσεις έληξαν με goal/goal

*6/8 παιχνίδια έληξαν με “2-3 τέρματα”

*Δέχεται γκολ σε 9/10 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝ-ΖΙΛΟΥΑΖ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 0-2 εκτός έδρας, με αντίπαλο τη Μάλμε, στο Γιουρόπα Λιγκ. Μόλις στο 10’ ο Τεουμά σκόραρε για το 0-1, ενώ στο 41’ ο Λαζάρ Αμανί πέτυχε δεύτερο τέρμα για τους φιλοξενούμενους και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ εξακολουθεί να κάνει εξαιρετική πορεία και φέτος, μπορεί να μην είναι στην κορυφή, αλλά βγάζει σταθερότητα σε Βέλγιο και Γιουρόπα Λιγκ και δείχνει ότι η περσινή της πορεία δεν ήταν… “πυροτέχνημα”. Πήρε τη νίκη στη Σουηδία επί της Μάλμε (0-2) για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, η οποία ήταν τέταρτη στο γκρουπ, ενώ μετρά και μία ισοπαλία. Είναι δεδομένα στην πρώτη θέση και στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ενώ την Πέμπτη υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου στις Βρυξέλλες, χωρίς να υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο για το συγκρότημα του Καρλ Χέραρτς. Στο πρωτάθλημα, έρχεται από το εντός έδρας 2-2 με αντίπαλο την Κλαμπ Μπριζ. Όσον αφορά την αποστολή, είναι εκτός ο μπακ-χαφ Νιούκοοπ λόγω τιμωρίας, ενώ δεν επηρεάζει η απουσία του Ματσίντα.

Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ Στατιστικά

*7/10 αναμετρήσεις έληξαν με goal/goal

*8/10 παιχνίδια τελευταία με over 2.5

*Σκοράρει σε 8/10 παιχνίδια εκτός έδρας

Σερένγκ – Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ