17η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/3 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/3 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Χαλ με σκορ 1-3, στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Λόνγκμαν στο 26’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Ντουγκάλ στο 31’. Το 1-2 πέτυχε ο Ντόχερτι στο 45+3’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σλάτερ στο 79’.

Αναποτελεσματική εμφάνιση σε όλους τους τομείς για την Μπλάκπουλ. Πλήρωσε τις πολλές απουσίες που είχε, καθώς μπήκε νωθρά στο ματς και έμεινε πίσω στο σκορ, ενώ στη συνέχεια παρά το γεγονός ότι βρήκε απάντηση, δεν μπόρεσε να κρατήσει το ισόπαλο σκορ μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου. Στην επανάληψη πιέστηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους, υποκύπτοντας πολύ εύκολα, δεχόμενη και πάλι γκολ.

Μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα θα χρειαστεί προκειμένου να ξεπεράσει το εμπόδιο της Πρέστον. Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στη μεγάλη νίκη που πήρε κόντρα στη Γουότφορντ (3-1), καθώς έδειξε πως έχει πάρα πολλά προβλήματα στο αμυντικό της κομμάτι. Θετικό το γεγονός πως βρίσκει δίχτυα, όμως είναι φανερό πως μόνο με αυτό το τρόπο δεν μπορεί να αποσπάσει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Δεν έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί μέχρι στιγμής την έδρα της, έχοντας χάσει πάρα πολλούς και σημαντικούς βαθμούς, όντας πλέον στο όριο της ζώνης του υποβιβασμού με μία από τις χειρότερες άμυνες στο πρωτάθλημα. Σημαντικό το ότι έχει επιστροφής στο σημερινό παιχνίδι, κάτι που αναμένεται να δώσει αρκετές λύσεις σε ότι αφορά τη βασική της εντεκάδα, ενώ δεν είναι απίθανο να υπάρξει και αλλαγή σχηματισμού.

Μπλάκπουλ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΡΕΣΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Χάντερσφιλντ με σκορ 0-1, στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Κάνινχαμ στο 50’.

Πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για την Πρέστον κάνοντας μια αρκετά καλή και αποτελεσματική εμφάνιση. Είχε τον έλεγχο στο ματς, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και κατάφερε να απειλήσει την αντίπαλη εστία, παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ στις αρχές της επανάληψης. Αμυντικά δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα, αφού ήταν πολύ σταθερή, ενώ παράλληλα οι γηπεδούχοι ήταν άστοχοι στη τελική τους προσπάθεια.

Να παραμείνει στο δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων θέλει ιδανικά και ίσως έχει την ευκαιρία να το πετύχει σήμερα, καθώς μπροστά της βρίσκει μια αρκετά ασταθή και επιρρεπή Μπλάκπουλ. Έδειξε πολύ καλύτερη εικόνα σε σχέση με τις τελευταίες δύο αγωνιστικές, όντας πιο δημιουργική και επικίνδυνη μεσοεπιθετικά, ενώ επέστρεψε η σταθερότητα με την οποία την έχουμε συνηθίσει τη φετινή σεζόν. Είναι η πιο επικίνδυνη ομάδα μακριά από το γήπεδό της στο πρωτάθλημα, έχοντας μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλη, μετρώντας τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες σε οκτώ αγωνιστικές.

Πρέστον Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Μπλάκπουλ – Πρέστον στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ