*15η αγωνιστική

*Η Τρανμίρ είναι αήττητη σε αυτό το γήπεδο, με μία νίκη και μία ισοπαλία.

ΧΑΡΟΓΚΕΪΤ

Προηγούμενο ματς: Η Χάρογκεϊτ κέρδισε 2-1 εντός έδρας την Μόρκαμ, αν και δέχθηκε γκολ μόλις στο δεύτερο λεπτό από τον Μέιγιορ! Αλλά ισοφάρισε με τον Ο’ Μπόιλ στο 28’ και πήρε τη νίκη με γκολ του Γουέλτς – Χέις στο 90’.

Η Χάρογκεϊτ κέρδισε με 2-1 εντός έδρας την Μόρκαμ, αλλά για το Λιγκ Τρόφι, ενώ αποκλείστηκε από την συνέχεια του θεσμού για ένα γκολ! Αυτή πάντως ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, αμφότερες στο γήπεδό της, με το ίδιο σκορ μάλιστα, με την προηγούμενη να είναι η πρώτη μετά από 10 αγώνες που δεν τα είχε καταφέρει!

Είναι πάντα πολύ χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, αν και ανέβηκε λίγο, στην 20η θέση του, ξεφεύγοντας λίγο από την ζώνη του υποβιβασμού, αν και είναι ακόμη σε απόσταση βολής, στο +2 από αυτήν.

Και φυσικά ο προπονητής της, Σάιμον Γουίβερ, ίσως και να είναι ο πιο ασφαλής της κατηγορίας, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, με τον πατέρα του πρόεδρο και ιδιοκτήτη της ομάδας!

Παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού από πέρυσι ο αμυντικός Σμιθ, χτύπησαν πιο πρόσφατα και ο νεοαποκτηθείς επιθετικός Ράιτ μαζί με τον μέσο Τόμπσον αλλά και τον επιθετικό Ανγκους.

Χάρογκεϊτ Στατιστικά

*Εχει πέντε σερί G/G

*Εχει πέντε συνεχόμενους αγώνες με 2-3 γκολ

*Εχει 5/9 over 2,5 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΡΑΝΜΙΡ

Προηγούμενο ματς: Η Τρανμίρ κέρδισε εκτός έδρας την Κρου 0-1 χάρη σε ένα τέρμα του Νέβιτ στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η Τρανμίρ κέρδισε δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες την Κρου, με 0-1 εκτός έδρας, για το Λιγκ Τρόφι, παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Αυτή ήταν η τρίτη της συνεχόμενη νίκη, όλες χωρίς να δεχθεί καν γκολ, ενώ έχει και τέσσερις σερί αγώνες μακριά από την έδρα της, τους οποίους έχει κερδίσει χωρίς να έχει παραβιαστεί η εστία της! Και ειδικά στο πρωτάθλημα έχει πέντε σερί νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ.

Ανέβηκε στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πάντα σε απόσταση βολής, στο -2 συγκεκριμένα, από την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο.

Απόντες λόγω τραυματισμών είναι οι αμυντικοί Τζέιμσον, Ρόμπινσον, Τομ Ντέιβις και οι επιθετικοί Μουμπόνγκο, Τζόλεϊ, Γκλάτζελ, οι οποίοι λείπουν εδώ και καιρό.

Τρανμίρ Στατιστικά

*Εχει τρία σερί N/G

*Εχει 7/9 N/G εκτός έδρας

*Εχει 7/9 under 2,5 εκτός έδρας

Χάρογκεϊτ – Τρανμίρ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ