16η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με σκορ 3-3, στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον ΜακΈιτι στο 8’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Εντιαγέ στο 24’. Το 2-1 πέτυχε ο Γέιτς στο 30’ και το 2-2 ο ίδιος στο 42’. Το 2-3 πέτυχε ο Ντουγκάλ, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Νόργουντ στο 90+8’.

Πάλεψε η Μπλάκπουλ και κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Παρά το γεγονός ότι μπήκε νωθρά και έμεινε αρκετά πίσω στο σκορ, κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ενώ στις αρχές τις επανάληψης ολοκλήρωσε την ανατροπή. Στη συνέχεια δέχθηκε ασφυκτική πίεση από τους γηπεδούχους, οι οποίοι βρήκαν εν τέλη το γκολ της ισοφάρισης στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σίγουρα έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα και με το πλεονέκτημα έδρας μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Χαλ. Σε πολύ καλύτερη κατάσταση σε σχέση με την αντίπαλό της, έχει την ποιότητα μεσοεπιθετικά να την πιέσει και να βρει εύκολα το δρόμο προς τα δίχτυα, όμως ταλαιπωρείται από πάρα πολλές απουσίες, οι οποίες αναμένεται να παίξουν καθοριστικό παράγοντα στην εξέλιξη του ματς. Συγκεκριμένα έχει πέντε τραυματίες, ενώ παράλληλα και τρεις τιμωρημένους, τους Τόμσον, Εκπιτέτα και Λάβερι, οι οποίοι αποβλήθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Μπλάκπουλ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΑΛ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Μπέρμιγχαμ, στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Ντίνι στο 14’ με πέναλτι και το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Μπακούνα στο 47’.

Ακόμα μία μέτρια εμφάνιση και ακόμα μία ήττα για τη Χαλ. Δεν έπεισε ξανά και παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε, δεν ήταν και πάλι αποτελεσματική στη τελική της προσπάθεια, με αποτέλεσμα να μην σκοράρει για δεύτερο σερί ματς. Αμυντικά δέχθηκε πίεση, όμως υπέκυψε πολύ εύκολα, αφού μπήκε νωθρά τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Αντίδραση θέλει να βγάλει μετά τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα, όμως βρίσκει μπροστά της μια δυνατή Μπλάκπουλ. Δεν πείθει με την εικόνα της σε καμία περίπτωση, καθώς έχει πάρα πολλά προβλήματα στο αμυντικό της κομμάτι, τα οποία μοιάζει ανήμπορη να τα λύσει. Μεγάλο πρόβλημα αποτελεί και η επιθετική της δυστοκία, αφού μόλις σε ένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο σημερινό ματς παρ’ όλα αυτά είναι υποχρεωμένη να εκμεταλλευτεί τις πάρα πολλές απουσίες που έχει η αντίπαλός της, φεύγοντας με θετικό αποτέλεσμα από τη σκληροτράχηλη έδρα της. Παραμένουν και για εκείνη οι πολλές απουσίες που την ταλαιπωρούν τόσο καιρό, χωρίς καμία νέα προσθήκη.

Χαλ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Μπλάκπουλ – Χαλ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ