*9η αγωνιστική

*Παρελθόν αποτέλεσε από την τεχνική ηγεσία της ΣΠΑΛ ο Ρομπέρτο Βεντουράτο. Τη θέση του πήρε κι επίσημα ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

*Under 2,5 στα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εκτός) με την Μπρέσια. Ο Αγέ έκανε το 1-0 στο 28′, απάντησαν οι φιλοξενούμενοι με Αντονούτσι (69′).

Αντίδραση έβγαλε η Τσιταντέλα στο “Mario Rigamonti”, μένοντας στην ισοπαλία με αντίπαλο την Μπρέσια (1-1) την προηγούμενη βδομάδα. Δεν πτοήθηκε από το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ, ανέβασε ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο και ισοφάρισε με γκολάρα του Αντονούτσι. Λίγο αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν μία καλή στιγμή, ωστόσο ο τερματοφύλακας Καστράτι έδειξε τα κατάλληλα ρεφλέξ.

Η “Τσίτα” συγκέντρωσε επτά από τους εννέα συνολικά βαθμούς στην έδρα της, στην οποία σκοράρει και δέχεται κατά μέσο όρο 1.50 γκολ ανά παιχνίδι. “Δεν αλλάζει κάτι στην προετοιμασία μας η αποδέσμευση Βεντουράτο στην ΣΠΑΛ”, είπε ο προπονητής Γκορίνι. Υπολογίζονται εκ νέου Μαστραντόνιο και Ντοναρούμα. Την Τρίτη (18/10) αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τορίνο για το Κύπελλο Ιταλίας.

ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

Δώρο* Εκπληξη ΔΩΡΕΑΝ – ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΠΑΛ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (2-0) από την Φροζινόνε. Σκόραραν Κάζο (47′) και Ματζιτέλι (87′). Με δέκα ολοκλήρωσαν οι φιλοξενούμενοι (84′ Αρένα).

Σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Ρομπέρτο Βεντουράτο αποτέλεσε η ήττα της ΣΠΑΛ στην έδρα της Φροζινόνε (2-0) την προηγούμενη βδομάδα. Οι “μπιανκατζούρι” δεν απείλησαν σε κανένα σημείο τους γηπεδούχους, οι οποίοι αστόχησαν σε αρκετές ευκαιρίες για να φτάσουν πιο εύκολα στο “τρίποντο”.

Ο 59χρονος Ιταλός αποτέλεσε παρελθόν και τη θέση του πήρε ο άλλοτε θρύλος της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι, στον πρώτο προπονητικό σταθμό της καριέρας του. “Θα βγούμε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς φόβο, πρέπει να λερώσουμε τα χέρια μας”, είπε μεταξύ άλλων. Δεν υπολογίζονται Βαρνιέρ και Αρένα. Την Τρίτη (18/10) η ΣΠΑΛ φιλοξενείται από την Τζένοα για το Κύπελλο Ιταλίας.

ΣΠΑΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ – ΣΠΑΛ στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ