Προγνωστικά Μπάσκετ (05/10): Στη Γερμανία «μιλούν» οι έδρες

Betarades Team
Betarades Team
Ανανεώθηκε:
σκουντης-προγνωστικα-041022

5586.ΟΥΛΜ-ΓΚΕΤΙΝΓΚΕΝ (20:00)

Κλασικό Γερμανικό ματς για πολλούς πόντους και θέαμα, αλλά είναι ακόμη η αρχή της χρονιάς και θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί. Η Ουλμ έχει το προβάδισμα, είναι καλύτερη σαν ρόστερ απ’ τη Γκέτινγκεν που καταφέρνει εδώ και πέντε χρόνια να τερματίζει στη μέση της βαθμολογίας και λίγο πιο πάνω απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ουλμ -Γκέτινγκεν στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν έχει να χάσει κάτι σε μια έδρα ομάδας με υψηλότερους στόχους, αλλά επίσης ανανεωμένης άρα και ανέτοιμης. Οι γηπεδούχοι πάλεψαν στο Μόναχο με την Μπάγερν, έχασαν στο δεύτερο ημίχρονο και έδειξαν καλά στοιχεία (Χάλει 12 πόντους και 11 ριμπάουντ, Νούνιες 13), ενώ για τη Γκέτινγκεν είναι ο πρώτος αγώνας στη Bundesliga και σίγουρα καλείται να αποδείξει ότι φέτος μπορεί κάτι καλύτερο. Έχει νέους Αμερικανούς (Σμιθ, Μουρ) και μπορεί να βοηθήσει ώστε να πάρουμε τον άσο μαζί με το over 165,5 σε απόδοση 2.30 στη Stoiximan.


5587.ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΠΑΪΡΟΪΤ (21:30)

Οι γηπεδούχοι πήραν σημαντικό «διπλό» επί των Μέρλινς του Κράιλσχαϊμ και η Μπαϊρόιτ σπουδαία εντός έδρας νίκη στην παράταση επί της Φρανκφούρτης στην παράταση, με 30 πόντους του Μπράντον Τσίλντρες που ήταν πρόπερσι στον Ηρακλή.

Άρα πάμε για μια «μάχη», όπου οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα και λόγω ποιότητας και λόγω έδρας, όμως επειδή είναι ακόμη νωρίς στη σεζόν δεν αποκλείεται να έχουν ακόμη «αρρυθμίες» στην απόδοσή τους.

Όλντενμπουργκ -Μπαϊρόιτ στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο «διπλό» τους στην πρεμιέρα της BBL πέτυχαν 95 πόντους δείχνοντας ότι θα συνεχίσουν να παίζουν σε υψηλό ρυθμό όπως τα τελευταία χρόνια, έχοντας πλειάδα Αμερικανών (Ράσελ, Ντρέσελ, Λέσνερ οι καλύτεροι).

Αν και οι συμπατριώτες τους, της Μπαϊρόιτ, (Τσίλντρες, Χιλ, Ρόου) σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, τότε μπορεί να δούμε ένα καλό ματς, με πιθανή νίκη των γηπεδούχων. Άρα 1 και under 169.5 σε απόδοση 2,42 στη Stoiximan.