Τρελά πονταρίσματα στο ντέρμπι του Μάντσεστερ – Κατρακυλά άσος στην Πορτογαλία

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Κυριακής, με ντέρμπι στο Μάντσεστερ και στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στις 21:30. Πάμε να δούμε τα ματς με τον πιο μεγάλο τζίρο σήμερα, καθώς και τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Στο Κύπελλο Πορτογαλίας και την αναμέτρηση Ακαντέμικα Κοίμπρα – Τοντέλα περνάμε για αρχή. Ο άσος έχει κατέβει αρκετά, αφού από το 7.00 έχει καταλήξει πια στο 4.20.

Προχωράμε στο πρωτάθλημα Βολιβίας και το παιχνίδι Ουν. Ντε Βίντο – Όλγουεϊς Ρέντι. Η απόδοση για τη νίκη των φιλοξενούμενων έχει μειωθεί. Συγκεκριμένα, από το 2.63 έχει πέσει στο 1.75.

Και στην πρώτη κατηγορία του Ισραήλ προκύπτει κάθοδος σημείου στον αγώνα Μπνέι Σακνίν – Σέκτζια Τζιόνα. Το “διπλό¨στο ματς έχει σημειώσει κάθοδο από την τιμή 7.00 ως το 5.00.

Σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις καθημερινά στο Pamestoixima.gr!
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τζίροι Στοιχήματος

Το ματς που συγκεντρώνει τον μεγαλύτερο τζίρο σήμερα είναι το ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχουν τοποθετηθεί ως τώρα 1.113.683€ και το 68.88% εξ αυτών έχει πονταριστεί στον άσο.

Επόμενη έρχεται η αναμέτρηση Λάτσιο – Σπέτσια για τη Σέριε Α. Στα 454.108€ φτάνει ο τζίρος της, με το 68,74% από αυτά να έχει κατευθυνθεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Τρίτο με βάση τον τζίρο του είναι το παιχνίδι για την Πρέμιερ Λιγκ Λιντς – Άστον Βίλα, καθώς 127,155€ έχουν παιχτεί σε αυτό μέχρι στιγμής. Το 41,18% έχει στοιχηματιστεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Δείτε όλα τα ματς με τον μεγαλύτερο τζίρο εδώ!

*Τα δεδομένα που αναφέρονται παραπάνω ίσχυαν στις 14:22