8η Αγωνιστική

* Over 3.5 τα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια!

ΛΕΣΤΕΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (6-2) από την Τότεναμ. Ο Τίλεμανς άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 6ο λεπτό, οι Κέιν (8’) και Ντάιερ (21’) ανέτρεψαν το σκορ, αλλά ο Μάντισον ισοφάρισε στο 41’. Ο Μπεντανκούρ έκανε το 3-2 στο 47’ και στην συνέχεια ο Σον πέτυχε χατ-τρικ (73’, 84’ & 86’).

Εφιαλτικό το ξεκίνημα της Λέστερ στην σεζόν, επιστρέφει από τη διακοπή ως η μοναδική ομάδα δίχως νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ. Αυτή είναι η χειρότερη εκκίνηση στο πρωτάθλημα τα τελευταία 38 χρόνια! Ο Ρότζερς είναι πλέον υπό πίεση, πιθανώς παίζει το κεφάλι του σήμερα στο ντέρμπι με τη Νότιγχαμ.

Ιδιαιτέρως προβληματική η αμυντική της λειτουργία και στο τελευταίο παιχνίδι στο Λονδίνο, κάπως πλασματικό ωστόσο το τελικό 6-2 από την Τότεναμ, ήταν ανταγωνιστικότατη για 70 λεπτά, την “σκότωσε” στην κόντρα ο Σον στο τέλος!

Διαθέσιμοι οι χαφ Εντιντί και Πράετ που είχαν προβλήματα τραυματισμών τις προηγούμενες ημέρες, εκτός αποστολής οι Ρικάρντο (δεξί μπακ) και Μπέρτραν (αρ. μπακ), αμφίβολος δίνεται ο φορ Ντάκα.

ΛΕΣΤΕΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 6/7 φετινά παιχνίδια της στην Πρέμιερ Λιγκ

* Goal/Goal τα 4/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για την Πρέμιερ Λιγκ

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (2-3) από τη Φούλαμ. Η Φόρεστ προηγήθηκε με τον Αβονίγι στο 11ο λεπτό, αλλά η Φούλαμ σκόραρε τρεις φορές μέσα σε 6 λεπτά (54’-60) με Ανταραμπιόγιο, Παλίνια και Ριντ, πριν μειώσει για τους γηπεδούχους ο Ο’ Μπράιαν στο 77’.

Δεν πρόλαβε να γίνει ομάδα η Φόρεστ στο πρώτο κομμάτι της σεζόν και ήταν λογικό με τις τόσες πολλές μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι. Τεράστια τα προβλήματα στο μεσοαμυντικό κομμάτι, ακόμα και με το σκορ υπέρ της.

Κατάφερε να χάσει με ανατροπή δύο θεωρητικά “εξάποντα” μπρος στο κοινό της, πολύ άσχημη η εικόνα της στα δεύτερα ημίχρονα με Μπόρνμουθ και Φούλαμ, ηττήθηκε με πανομοιότυπο τρόπο.

Με τέσσερις σερί ήττες πήγε στη διακοπή των εθνικών ομάδων, υπό πίεση ο κόουτς Κούπερ που καλείται να κάνει ομάδα ένα πολύ μεγάλο και ετερόκλητο ρόστερ.

Παραμένουν εκτός οι Νιακατέ (στόπερ), Ρίτσαρντς (αρ. μπακ) και Μανγκαλά (χαφ), αμφίβολοι οι ΜαΚένα (στόπερ) και Γκιμπς-Γουάιτ (μέσος).

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της

* No Goal τα 4/5 τελευταία επίσημα εκτός έδρας παιχνίδια της

Λέστερ – Νότιγχαμ Φόρεστ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ