Μεγάλη πτώση άσου στην Αμερική – Μεγάλα πονταρίσματα στο Nations League

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Τα παιχνίδια του Nations League συγκεντρώνουν για ακόμη μια ημέρα το ενδιαφέρον, τη στιγμή που η Εθνική Ελλάδα υποδέχεται τη Βόρεια Ιρλανδία. Ας τσεκάρουμε τα παιχνίδια με τον μεγαλύτερο τζίρο σήμερα, μαζί με τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Στην Αμερική στρέφεται το ενδιαφέρον και την αναμέτρηση Σιάτλ – Σινσινάτι, με τον άσσο να έχει πτώση 25.3%, καθώς άνοιξε στο 3.75 και έχει πέσει στο 2.80.

Στο Nations League τώρα και την αναμέτρηση Νορβηγία – Σερβία, όπου και εδώ πέφτει το “διπλό”. Η νίκη των φιλοξενούμενων εντοπιζόταν αρχικά στο 3.75 και πλέον έχει κατέβει στο 3.10.

Στη φιλική αναμέτρηση Αλγερία – Νιγηρία τώρα, όπου εδώ ο άσσος είχε ανοίξει σε απόδοση 2.30 και τώρα έχει φτάσει το 1.91.

Σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις καθημερινά στο Pamestoixima.gr!
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τζίροι Στοιχήματος

Το Nations League κλέβει και σήμερα την παράσταση και όπως είναι λογικό συγκεντρώνει τον μεγαλύτερο τζίρο. Έχουν πονταριστεί μέχρι στιγμής 143.124€ στο ματς Ουκρανία – Σκωτία, με το 41,78% να έχει τοποθετηθεί στον άσσο.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Πορτογαλία – Ισπανία που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον. Στα 128.769€ ανέρχεται ο τζίρος της και το 40,70% έχει κατεύθυνση τον άσσο.

Περνάμε στην αναμέτρηση Ελβετία – Τσεχία, καθώς 105.759€ έχουν παιχτεί σε αυτό ως τώρα. Εξ αυτών, το 55,98% έχει στοιχηματιστεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Δείτε όλα τα παιχνίδια με τον μεγαλύτερο τζίρο εδώ!

*Τα δεδομένα που αναφέρονται παραπάνω ίσχυαν στις 15:44