10η αγωνιστική

*Μετρούν 9/10 αναμετρήσεις με goal/goal μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Δεν έχει σημειωθεί νίκη γηπεδούχου στα πρόσφατα 6 παιχνίδια ανάμεσά τους.

ΛΕΟΥΒΕΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα εκτός έδρας, με αντίπαλο τη Μέχελεν, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 44’ ο Ντα Κρουζ αποβλήθηκε για λογαριασμό της Μέχελεν και στο 84’ αποβλήθηκε ο προπονητής των γηπεδούχων, Μπάους. Στο πρώτο μέρος οι ομάδες πέτυχαν από ένα γκολ αλλά ακυρώθηκε με τη χρήση βίντεο.

Η Λέουβεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και έχει καταφέρει να μείνει αήττητη για πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν στην αναμέτρηση πριν τη διακοπή με αντίπαλο τη Μέχελεν (0-0), όμως δε σκόραρε και εν τέλει πήρε το βαθμό της ισοπαλίες. Τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία πέντε παιχνίδια για την ομάδα του Μαρκ Μπράις, ο οποίος έχει βρει την κατάλληλη χημεία στο αρχικό σχήμα, έχει και πολύτιμες λύσεις από τον πάγκο και διατηρεί τη Λέουβεν στην τετράδα της κατάταξης της Jupiler League. Εντός έδρας έχει ηττηθεί μονάχα από την Κλαμπ Μπριζ με σκορ 0-3. Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Βέλγος προπονητής δεν υπολογίζει από την αρχή της σεζόν τον τραυματία Σχράιφερς. Αμφίβολος ο Κεϊτά. 

Λέουβεν Στατιστικά

*4/5 αναμετρήσεις έληξαν με goal/goal

*6/9 παιχνίδια τελευταία με over 2.5

*Δέχεται γκολ σε 7/10 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝ-ΖΙΛΟΥΑΖ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 1-2 εκτός έδρας, με αντίπαλο την Έουπεν, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Μόλις στο 8’ ο Αντινγκρά σκόραρε για το 0-1, όμως στο 18’ ο Λάμπερτ ισοφάρισε για το 1-1 του πρώτου ημιχρόνου. Στο 90+1’ αποβλήθηκε ο Γουακάσο για τους γηπεδούχους και στο 90+2’ ο Μπονιφάσε έδωσε τη νίκη στην Ουνιόν. 

Η Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ πανηγύρισε ακόμα μία νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά ήρθε πολύ δύσκολα εναντίον της Έουπεν (1-2) εκτός έδρας. Χρειάστηκε ένα τέρμα στις καθυστερήσεις από τον Μπονιφάσε για να πάρει τους τρεις βαθμούς η ομάδα του Χέραρτς. Δεύτερο τέρμα για το Νιγηριανό επιθετικό που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τη νορβηγική Μπόντο/Γκλιμτ. Τέταρτη νίκη στα τελευταία πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις για την Ουνιόν, η οποία ταξιδεύει στην Πορτογαλία την Πέμπτη, να αντιμετωπίσει την Μπράγκα, για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Οι δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στη διοργάνωση, τη βάζουν σε θέση ισχύος όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση. Είναι εκτός δράσης οι Ματσίντα, Έκερτ, Νίλσον. Επιστρέφουν οι Νιούκοοπ, Αμανί και Βανζέρ.  

Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ Στατιστικά

*5/6 ματς τελευταία είχαν goal/goal

*9/10 αναμετρήσεις είχαν over 2.5

*Σκοράρει σε 7/10 ματς εκτός έδρας

Λέουβεν – Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ