*Φιλική αναμέτρηση, θα διεξαχθεί στην Μπρατισλάβα.

ΚΑΝΑΔΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Φιλική επικράτηση 2-0 επί του Κατάρ την περασμένη Παρασκευή. Τα γκολ σημειώθηκαν μέχρι το 13’ απ’ τους Λάριν και Ντέιβιντ.

Θετική η εικόνα του Καναδά στο φιλικό τεστ της Παρασκευής κόντρα στο Κατάρ την περασμένη Παρασκευή, επικράτησε δίκαια. Όλα κρίθηκαν νωρίς για τη χώρα της Βόρειας Αμερικής, σκόραρε δύο φορές μέχρι το 13’, έβγαλε ενέργεια και διάθεση, ήθελε να βρει κι άλλα γκολ, αλλά στην πορεία δεν αποδείχτηκε το ίδιο αποτελεσματική. Πάντως, ήταν φανερό ότι προσέγγισε το φιλικό με πολύ μεγάλη σοβαρότητα.

Υπενθυμίζεται ότι θα δώσει το «παρών» στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά από 36 χρόνια. Η μοναδική προηγούμενη παρουσία του ήταν στα γήπεδα του Μεξικού το 1986, όταν είχε μείνει εκτός από τη φάση των ομίλων, έχοντας ηττηθεί και στα τρία παιχνίδια. Έκανε την έκπληξη στα προκριματικά και τερμάτισε στην κορυφή στη ζώνη της Βόρειας Αμερικής, υπερτερώντας σε ισοβαθμία του Μεξικού. Θα ταξιδέψει τώρα για το Κατάρ, όντας σε έναν όμιλο με Βέλγιο, Κροατία και Μαρόκο.

Βρίσκεται έτσι σε στάδιο προετοιμασίας για να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν κατάλληλα προετοιμασμένο. Θα παίξει φιλικό και με την Ιαπωνία τον Νοέμβριο. Από τους παίκτες που επέλεξε ο Τζον Χέρντμαν στην αποστολή, απουσιάζουν οι τραυματίες Χάτσινσον και Οσόριο.

ΚΑΝΑΔΑΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 τα 3/5 τελευταία παιχνίδια του.

*NG τα 8/9 τελευταία παιχνίδια του.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Φιλική ήττα 1-0 κόντρα στο Ιράν την Παρασκευή. Το γκολ ο Ταρέμι στο 79’.

Μετριότατη προς κακή η εικόνα της Ουρουγουάης στο φιλικό με το Ιράν την Παρασκευή. Δε δούλεψε το σχήμα με τον Σουάρες σε ρόλο εξτρέμ και τον Νούνιες στη γραμμή κρούσης, ήταν προβλέψιμη και αργή στις επιθετικές ενέργειες της, οι Ιρανοί απέκρουσαν πολύ εύκολα την επιθετικότητα της. Το γκολ ήρθε σε αντεπίθεση για την ομάδα του Κάρλος Κεϊρόζ, ακολούθησε πίεση της Ουρουγουάης, που είχε μια-δυο μεγάλες φάσεις και θα μπορούσε να πάρει έστω την ισοπαλία.

Το αρνητικό για τον κόουτς Αλόνσο είναι ότι μόλις στο πέμπτο λεπτό είδε τον στόπερ Αραούχο να τραυματίζεται και να αποχωρεί απ’ το ματς. Η διάγνωση έδειξε ότι θα χρειαστεί εγχείρηση και ίσως χάσει το Μουντιάλ, κάτι που προκαλεί τεράστιο πρόβλημα, μιας και μάλλον είναι μη διαθέσιμοι επίσης οι Χιμένες, Γοδίν και Κόατες! Είχαν προηγηθεί τα τρία φιλικά με Μεξικό (νίκη 3-0), ΗΠΑ (0-0) και Παναμά (νίκη 5-0) για την Ουρουγουάη τον Ιούνιο.

Στο χέρι της η πρόκριση στα νοκ άουτ του Κατάρ, καθώς είναι σε έναν όμιλο με Νότια Κορέα, Πορτογαλία και Γκάνα. Ηχηρή η απουσία του Καβάνι, ο οποίος έκανε γνωστό στον Αλόνσο ότι είναι προτιμότερο να μείνει στη Βαλένθια και να δουλέψει στη φυσική του κατάσταση. Απόντες και οι Γοδίν και Χιμένες, οι οποίοι δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG τα έξι τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

Καναδάς – Ουρουγουάη στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ