*Φιλικό παιχνίδι, θα διεξαχθεί στη Μούρθια της Ισπανίας.

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Φιλική ήττα 0-1 κόντρα στη Βενεζουέλα τον Ιούνιο. Το γκολ ο Φεραρέι στο 37’.

Εξελίσσεται σε δύναμη της Ασίας, πήρε μια ακόμη πρόκριση για τελική φάση Μουντιάλ, τη δεύτερη συνεχόμενη και έκτη στις τελευταίες οκτώ αντίστοιχες διοργανώσεις! Τερμάτισε στην πρώτη θέση του προκριματικού ομίλου της Ασίας με 23 πόντους και ρεκόρ 7-2-1, είχε επιμέρους σκορ 12-6. Είχε ως αντίπαλο την Ιαπωνία, εκμεταλλεύτηκε την απώλεια της την τελευταία αγωνιστική και πήρε την πρώτη θέση, είχε εξασφαλίσει την πρόκριση ούτως ή άλλως.

Τον Ιούνιο έπαιξε δύο φιλικά, τα έχασε αμφότερα με Κολομβία (0-1) και Βενεζουέλα (0-1), στο πρώτο θα μπορούσε να δεχτεί περισσότερα γκολ, βελτιώθηκε η εικόνα της στο δεύτερο. Σε αγωνιστικό επίπεδο, οι περισσότερες επιλογές της αποστολής για τα δύο φιλικά με Εκουαδόρ και ΗΠΑ είναι βασικοί παίκτες, έμειναν εκτός κάποιοι των πιο έμπειρων, όπως οι Μπουκχάρι, Αλ-Μπρέικ και Οταΐφ. Στο Μουντιάλ θα παίξει σε όμιλο με Αργεντινή, Πολωνία και Μεξικό.

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2.5 τα 11 τελευταία παιχνίδια της.

*NG τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΚΟΥΑΔΟΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Φιλική επικράτηση 1-0 επί του Πράσινου Ακρωτηρίου τον Ιούνιο. Το γκολ ο Καϊσέδο με πέναλτι στο 38’.

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση του Μπάιρον Καστίγιο για το Εκουαδόρ, που δικαιώθηκε απ’ τη FIFA και θα δώσει κανονικά το «παρών» στην τελική φάση του Μουντιάλ. Υπενθυμίζεται ότι Χιλή και Περού υποστήριζαν ότι η συμμετοχή του Καστίγιο με την εθνική Εκουαδόρ ήταν παράνομη και ζήτησαν από τη FIFA την αποβολή της από το Μουντιάλ. Ο παίκτης αγωνίστηκε σε οκτώ από τα συνολικά 18 παιχνίδια του Εκουαδόρ στα προκριματικά. Το αίτημα απορρίφθηκε απ’ την αρχικά από την πειθαρχική επιτροπή και η επιτροπή εφέσεων της διεθνούς συνομοσπονδίας επικύρωσε την αρχική απόφαση.

Κάπως έτσι, το Εκουαδόρ ετοιμάζεται για το Μουντιάλ, εκεί που συμμετέχει σε όμιλο με Κατάρ, Σενεγάλη και Ολλανδία. Τα πήγε περίφημα στην προκριματική φάση, τερμάτισε στην τέταρτη θέση με 26 πόντους, στο -2 απ’ την Ουρουγουάη και στο +2 απ’ το πέμπτο Περού, που υποχρεώθηκε να παίξει μπαράζ με την Αυστραλία (αποκλείστηκε). Στον πάγκο του έχει τα τελευταία δύο χρόνια τον Γκουστάβο Αλφάρο, η πορεία του οποίου κρίνεται πετυχημένη μέχρι στιγμής. Σε επίπεδο ρόστερ, υπάρχουν κάποια νέα πρόσωπα, αλλά η βάση παραμένει η ίδια.

ΕΚΟΥΑΔΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα 7/10 τελευταία παιχνίδια της.

*Έχει μόλις δύο ήττες στα τελευταία 10 ματς, φιλικά ή επίσημα (4-3-2).

Σαουδική Αραβία – Εκουαδόρ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ