“Κατρακυλά” σημείο στην Αργεντινή

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Πλούσιο σε αναμετρήσεις για ακόμη μια Κυριακή το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, με μεγάλα παιχνίδια στα εμπορικά πρωταθλήματα και ντέρμπι στη Super League, με τον Άρη να υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Ας δούμε τις αναμετρήσεις με τον πιο μεγάλο τζίρο σήμερα, μαζί με τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Στην Primera Nacional της Αργεντινής μεταφερόμαστε και στο ματς Αλμιράντε Μπράουν – Τριστάν Σουάρεζ, όπου υποχωρεί το διπλό. Ειδικότερα, από το 4.20 έχει καταλήξει σε απόδοση 1.70, έχοντας πτώση 59,5%.

Μένουμε στην ίδια κατηγορία και την αναμέτρηση Χιμνάσια ι Έγκρισμα – Ατλέτικο Ραφαέλα, όπου πτώση παρουσιάζει και εδώ το “διπλό”, το οποίο από το 7.50 έχει πέσει στο 5.00. 

Στο CAF Champions League τώρα παρατηρούμε πτώση στον άσσο της Βατάνγκα κόντρα στη Ρίβερς Γιουνάιτεντ. Συγκεκριμένα, σημείωσε κάθοδο από τιμή 3.40 μέχρι το 2.38.

Σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις καθημερινά στο Pamestoixima.gr!
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τζίροι Στοιχήματος

Στο ανταλλακτήριο, στις αγορές 1Χ2 το παιχνίδι με τον μεγαλύτερο τζίρο από αυτά που έπονται, είναι το Μόντσα – Γιουβέντους για τη Serie A, έχοντας συγκεντρώσει 281.317€. Από αυτά το 54,13% περίπου έχει κατεύθυνση το “διπλό”.

Στην Πρέμιερ Λιγκ τώρα περνάμε και το Έβερτον – Γουέστ Χαμ, όπου μέχρι στιγμής ο τζίρος ανέρχεται στα 142.901€ και το ποντάρισμα είναι μοιρασμένο.

Και στη Λα Λίγκα έχει πάει ποντάρισμα σήμερα, με το ντέρμπι Ατλ. Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης να έχει φτάσει τα 140.693€. Το 40,10% έχει κατεύθυνση το διπλό.

Δείτε όλα τα ματς σήμερα με τον μεγαλύτερο τζίρο εδώ!

*Τα δεδομένα που αναφέρονται παραπάνω ίσχυαν στις 15:40