4η αγωνιστική

*Είναι η πρώτη επίσημη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στην ιστορία τους, σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας

ΑΝΔΟΡΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0 εκτός έδρας, με αντίπαλο τη Λας Πάλμας, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 26’ ο Καρδόνα σκόραρε για το 1-0 που ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους. Στο 90’ ο ίδιος παίκτης σημείωσε δεύτερο τέρμα για τη Λας Πάλμας και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η Ανδόρα έχασε στην έδρα της Λας Πάλμας (2-0) για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μπορεί το τελικό σκορ να δείχνει άνετη επικράτηση των αντιπάλων, όμως το δεύτερο τέρμα σημειώθηκε στο φινάλε και αποδεικνύει ότι η ομάδα του Έντερ Σαράμπια το πάλεψε όσο μπορούσε. Ήταν η δεύτερη ήττα στη σειρά για τη νεοφώτιστη Ανδόρα, έχασε δεδομένα εύκολα αυτή τη φορά από τη Σπόρτινγκ Χιχόν με 4-1, στη δεύτερη αγωνιστική. Μοναδικό θετικό αποτέλεσμα το “διπλό” στην έδρα της Οβιέδο με σκορ 0-1. Απέκτησε τον Χρήστο Αλμπάνη από την ΆΕΚ, ενώ έκλεισε τις μεταγραφές με τον Σινάν Μπάκις από τη Χέρκαλες και τον Μπούντου που ανήκε στην Άντερλεχτ. Δεν αναφέρθηκαν σημαντικά προβλήματα απουσιών. 

Ανδόρα Στατιστικά

*2/3 αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

*3/5 παιχνίδια τελευταία με under 2.5

*Δέχεται γκολ σε 6/10 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα 

ΓΡΑΝΑΔΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Πήρε την εντός έδρας νίκη με σκορ 3-0, εναντίον της Βιγιαρεάλ Β’, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Μόλις στο 1’ ο Ουζούνι έκανε το 1-0 έπειτα από ασίστ του Καγεχόν. Ο ίδιος παίκτης στο 12’ με εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου. Στο 82’ ξανά ο Ουζούνι με δεύτερο πέναλτι των γηπεδούχων, σκόραρε για το 3-0.

Η Γρανάδα συνεχίζει το πολύ καλό ξεκίνημα που έχει πραγματοποιήσει με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, πανηγύρισε ακόμα μία νίκη για το πρωτάθλημα. Αυτή τη φορά επιβλήθηκε της Βιγιαρεάλ Β’ (3-0) εντός έδρας, με τον Ουζούνι να σκοράρει και τα τρία γκολ των Ανδαλουσιάνων, φτάνοντας τα τέσσερα ήδη στη σεζόν. Το απόλυτο νικών σε τρία παιχνίδια για το συγκρότημα του Αϊτορ Καράνκα και μάλιστα δίχως να έχει δεχτεί γκολ. Έκλεισε τις μεταγραφές με τον απόκτηση του Αλμπέρτο Περέα από την Κάδιθ. “Η Γρανάδα έχει ένα πολύ καλό ρόστερ, αυτό που θέλαμε”, είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός Καράνκα. Όσον αφορά την αποστολή, ο Ισπανός εξακολουθεί να μην έχει στη διάθεσή του τους μακροχρόνια τραυματίες Κάρλος Νέβα και Ραούλ Τορέντε.  

Γρανάδα Στατιστικά

*3 σερί επίσημα με μηδέν παθητικό

*4/5 αναμετρήσεις είχαν “2-3 γκολ”

*Σκοράρει σε 6/10 ματς εκτός έδρας

Ανδόρα – Γρανάδα στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ