*7η αγωνιστική

*GG στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (5-1) της Ντόιτσλαντμπεργκερ. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν τέσσερις φορές (7′ πεν., 12 πεν., 51′, 77′), προτού μειώσει ο Φουκς στο 85′. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Βέρατσνιγκ (86′).

Με φόρα από την σπουδαία νίκη στην έδρα της Τιρόλ (σ.σ. παρθενική στο πρωτάθλημα), η Βόλφσμπεργκερ εξασφάλισε την πρόκριση στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αυστρίας σκορπώντας στους πέντε ανέμους την Ντόιτσλαντμπεργκερ (ομάδα τρίτης κατηγορίας) μεσοβδόμαδα.

“Πάντα είναι πιο εύκολο να δουλεύεις μετά από νίκη”, υπογράμμισε ο προπονητής Ντουτ που θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Μπάουμγκάρτνερ, ο οποίος συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στο μηρό. Σίγουρα εκτός αποστολής τέθηκαν Ρέτσερ και Σέρζερ.

ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΛΑΓΚΕΝΦΟΥΡΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (5-0) της Σβαρτζ Βάις Μπρέγκενζ. Σκόραραν οι Τσβέτκο (2′), Ρίντερ (30′), Ίρβινγκ (32′), Καρβέινα (58′) και Αρβάιλερ (90′ πεν.).

Καταιγιστική ήταν και η Κλάγκενφουρτ μεσοβδόμαδα, προσπέρασε με άνεση το εμπόδιο της Σβαρτζ Βάις Μπρέγκενζ (ομάδα τρίτης κατηγορίας) δίνοντας ραντεβού στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αυστρίας. Την προηγούμενη βδομάδα μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Αούστρια Βιέννης (3-3 εντός) σε μία άκρως συναρπαστική αναμέτρηση.

Σήμερα φιλοξενείται από τη Βόλφσμπεργκερ στο μεταξύ τους ντέρμπι της Καρινθίας. “Γνωρίζουμε πως να φτάσουμε στη νίκη, συνήθως οι λεπτομέρειες κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα”, είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής Πακούλτ.

ΚΛΑΓΚΕΝΦΟΥΡΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 4,5 στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ – ΚΛΑΓΚΕΝΦΟΥΡΤ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ