Τεράστια πτώση άσσων στο Τσάλεντζ Καπ Σκωτίας

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Πλούσιο σε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις είναι το κουπόνι της Τετάρτης, με τον τελικό του Σούπερ Καπ ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης να ξεχωρίζει. Ας τσεκάρουμε τις πιο σημαντικές μεταβολές στις αποδόσεις, αλλά και το πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος.

To πρώτο παιχνίδι που θα μας απασχολήσει είναι το Χαρτς B’ – Μπάκι Θιστλ για το Τσάλεντζ Καπ Σκωτίας. Ο άσος σημειώνει τεράστια πτώση, καθώς είχε ανοίξει στο 5.00 και πλέον εντοπίζεται στο 2.10, έχοντας πτώση 58.0%.

Συνεχίζουμε με παιχνίδι από την ίδια διοργάνωση και τον αγώνα Χιμπέρνιαν Β’ – Μπρέχιν Σίτι. Ο άσσος υποχωρεί και σε αυτό το παιχνίδι, μιας και είχε απόδοση 3.50 και τώρα έχει κατέβει στο 2.20.

Προχωράμε στο Λιγκ Καπ Αγγλίας για να δούμε την αναμέτρηση Μίντλεσμπρο – Μπάρνσλεϊ. Εδώ υπάρχει πτώση στο “διπλό”, καθώς από το 4.33 έχει φτάσει στο 3.20.

Προσφορές* που ανεβάζουν τη θερμοκρασία όλο τον μήνα στο Pamestoixima.gr!
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τζίροι Στοιχήματος

Το παιχνίδι που συγκεντρώνει τον μεγαλύτερο τζίρο δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το Ρεάλ Μαδρίτης – Άιντραχτ Φρανκφούρτης, το οποίο έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 159,674€ και το 68,29% εξ αυτών έχει πέσει στον άσσο.

Από τα βραδινά παιχνίδια του προγράμματος μεγάλο τζιράρισμα έχουν πάρει τα παιχνίδια του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Συγκεκριμένα το Μίντλεσμπρο – Μπάρνσλεϊ έχει συγκεντρώσει 11.988€ και το 62,21% έχει πονταριστεί στον άσσο.

Στο Κόβεντρι – Μπρίστολ Σίτι ο τζίρος φτάνει τα 10,019€. Από αυτά το 44,59% έχει κατεύθυνση τη νίκη των γηπεδούχων.

Tα παιχνίδια της Τετάρτης με τον μεγαλύτερο τζίρο ΕΔΩ

*Τα στοιχεία που αναφέρονται παραπάνω ίσχυαν στις 13:30.