1η αγωνιστική

*Μετρούν 2/4 παιχνίδια με over 2.5 γκολ τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. 

*Δεν έχει σημειωθεί ισοπαλία σε 4 παιχνίδια ανάμεσά τους.

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας

ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε της Αταλάντα με σκορ 2-1, εντός έδρας, σε φιλικό παιχνίδι. Στο 43’ ο Ντούρο σκόραρε για το 1-0 που ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 53’ ο Έντερσον ισοφάρισε σε 1-1, όμως και πάλι ο Ντούρο στο 81’ σκόραρε για το 2-1 και έδωσε τη νίκη στη Βαλένθια.  

Η Βαλένθια προέρχεται από ακόμα μία σεζόν στη μετριότητα τελευταία, με προβλήματα στη διαμόρφωση του ρόστερ και γκρίνια και αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Τερμάτισε στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στην ένατη θέση αλλά δεν έφτασε κοντά στη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Ο Χοσέ Μπορδαλάς αποτέλεσε παρελθόν με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, ο οποίος χρεώθηκε την όχι και τόσο καλή εικόνα αγωνιστικά των “Τσε”, που είχαν περισσότερο αμυντικούς προσανατολισμούς.

Ο Τζενάρο Γκατούζο είναι πλέον στο τιμόνι της Βαλένθια, έχοντας περάσει στο παρελθόν από τους πάγκους της Μίλαν και της Νάπολι αλλά και του ΟΦΗ στη Σούπερ Λιγκ. Όσον αφορά το ρόστερ, έγιναν ορισμένες αλλαγές και ακόμα υπάρχουν ανοικτά μέτωπα για προσθήκες. Πουλήθηκε για περίπου 33 εκατομμύρια ευρώ στη Γουλβς ο Γκέδες, αλλά αγόρασε τον Ούγο Ντούρο από τη Χετάφε μετά τον περσινό δανεισμό του.

Ήρθαν επίσης, ο Σάμου Καστιγέχο από τη Μίλαν, ο Νίκο Γκονθάλεθ από τη Μπαρτσελόνα και ο Σάμουελ Λίνο από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Αποτέλεσαν παρελθόν και οι Σίλεσεν, Αλδερέτε, Μορίμπα, Έλντερ Κόστα, Μπράιαν Χιλ. Στο αγωνιστικό σκέλος, είναι εκτός ο μπακ Γκαγιά, που κουβαλά τιμωρία τεσσάρων αγώνων από την προσηγούμενη σεζόν. 

Βαλένθια Στατιστικά

*4/6 φιλικά παιχνίδια με goal/goal

*3/6 ματς τελευταία με over 2.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 6/10 ματς εντός

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | 

ΤΖΙΡΟΝΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1, με αντίπαλο τη Σαραγόσα, στο πλαίσιο φιλικού αγώνα προετοιμασίας. Στο 45+1’ ο Εουχένι σκόραρε για το 0-1. Στο 71’ ο Ρικέλμε ισοφάρισε σε 1-1 και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Η Τζιρόνα πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν πέρυσι η οποία είχε ονειρεμένο φινάλε, με την άνοδο στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Δεν άρχισε τόσο καλά την πορεία της στο πρωτάθλημα, είχε σκαμπανεβάσματα και ο τεχνικός Μίτσελ αμφισβητήθηκε. Ωστόσο, κατάφερε να αντιστρέψει το κλίμα, είχε ανοδική πορεία στο δεύτερο γύρο και τερμάτισε στην έκτη θέση της κατάταξης. Στα πλέι οφ αρχικά απέκλεισε την Έιμπαρ και στη συνέχεια την Τενερίφη.

Φυσικά, ο Καταλανός προπονητής παραμένει στην τεχνική ηγεσία και θα έχει την ευκαιρία να κοουτσάρει στη Λα Λίγκα. “Είναι στιγμή να μεγαλώσουμε ως ομάδα και να συνεχίσουμε στην Πριμέρα. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί”, δήλωσε χαρακτηριστικά. Έκανε ορισμένες καλές προσθήκες για να μπορέσει να διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή της. Ήρθε ο Γιάνχελ Ερέρα από τη Γρανάδα, ο Τάτι Καστεγιάνος από τη Νιου Γιορκ Σίτι, ο Μιγκέλ Γκουτιέρεθ από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πρόσθεσε εμπειρία με τον Νταβίδ Λόπεθ από την Εσπανιόλ, νέα πρόσωπα και οι Ρικέλμε, Κόουτο. Απώλειες οι Άλεξ Μπαένα και Μπούστος. Εκτός οι Μπόρχα Γκαρθία, Ιβάν Μαρτίν, Κεμπέ, αμφίβολος ο Εσπινόσα. 

Τζιρόνα Στατιστικά

*4/6 παιχνίδια με under 2.5 τέρματα

*3/6 αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

*Σκοράρει σε 6/10 ματς εκτός έδρας

Βαλένθια – Τζιρόνα στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ