Πέφτουν σημεία σε Αγγλία & Γαλλία, τα πονταρίσματα στην Πρέμιερ

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Ένα γεμάτο σαββατιάτικο (06/08) κουπόνι είναι το σημερινό μετά από πολύ καιρό, καθώς αρκετά εμπορικά πρωταθλήματα έχουν ματς για την 1η αγωνιστική τους. Το ενδιαφέρον στρέφεται κατά βάση στην Πρέμιερ Λιγκ, στη Μπουντεσλίγκα και στη Λιγκ 1 Γαλλίας. Ας τσεκάρουμε τις πιο σημαντικές μεταβολές στις αποδόσεις, αλλά και το πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος.

Περνάμε στη Λιγκ 1 Σκωτίας για αρχή και το ματς Κλάιντ – Πίτερχεντ. Ο άσος κινείται πτωτικά εδώ, καθώς είχε ανοίξει στο 2.70 και πλέον εντοπίζεται στο 1.91.

Στην ίδια χώρα μένουμε αλλά πάμε στη Λιγκ 2 αυτή τη φορά και τον αγώνα Ιστ Φάιφ – Μπόνιριγκ Ρόουζ. Το διπλό υποχωρεί σε αυτό το παιχνίδι, μιας και είχε απόδοση 3.40 και τώρα έχει κατέβει στο 2.40.

Προχωράμε στη Β’ Γαλλίας για να δούμε την αναμέτρηση Βαλενσιέν – Χάβρη. Σε αυτή πέφτει η νίκη των γηπεδούχων. Ο άσος καταγράφει κάθοδο, συγκεκριμένα από το 2.80 έχει φτάσει στο 2.05.

Προσφορές* που ανεβάζουν τη θερμοκρασία όλο τον μήνα στο Pamestoixima.gr!
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τζίροι Στοιχήματος

Η Πρέμιερ Λιγκ με τα ματς της έχει συγκεντρώσει τον όγκο των τζίρων στο 1Χ2 στο ανταλλακτήριο σήμερα. Ξεχωρίζουν από τα επερχόμενα παιχνίδια το Τότεναμ – Σαουθάμπτον με 256.648€, με το 70,70% εξ αυτών να έχει τοποθετηθεί στον άσο.

Ακολουθεί ο αγώνας Έβερτον – Τσέλσι με τζίρο 246.170€ και το 60,66% να έχει πονταριστεί στο διπλό.

Στο Μπόρνμουθ – Άστον Βίλα ο τζίρος φτάνει τα 164.535€. Από αυτά το 47,67% έχει κατεύθυνση τη νίκη των φιλοξενούμενων.

Tα παιχνίδια του Σαββάτου με τον μεγαλύτερο τζίρο ΕΔΩ

*Τα στοιχεία που αναφέρονται παραπάνω ίσχυαν στις 13:15.