2η αγωνιστική

*Διεξάγεται στο ουδέτερο “Stadionul Municipal Gaz Metan” στην πόλη Μεντιας.

*Μετρούν 2/2 παιχνίδια με No Goal μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Η Κραϊόβα έχει σημειώσει 2 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στην ιστορία τους.

Δείτε τα Προγνωστικά Ρουμανίας

ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΤΕΑ ΚΛΟΥΖ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 εκτός έδρας, με αντίπαλο τη Στεάουα Βουκουρεστίου, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Από ένα ακυρωθέν γκολ για κάθε ομάδα στο πρώτο μέρος, τελικά μέτρησε το τέρμα του Μπαλάν στο 45+4 για το 0-1. Στο 54’ ο Τανάσε ισοφάρισε με εκτέλεση πέναλτι και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Η Ουνιβερσιτατεα Κλουζ πανηγύρισε μια σπουδαία ισοπαλία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ήταν σα νίκη, εναντίον της Στεάουα Βουκουρεστίου (1-1) εκτός έδρας. Θυμίζουμε ότι πέρυσι, πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν, στη δεύτερη κατηγορία, η οποία έκλεισε με την άνοδο στη Σουπερλίγκα. Καλές προσθήκες ο Κίπτσιου από την Κλουζ, όπως και οι Μπαλάν και Πιτσιάν από Ραπίντ και Κίντια αντίστοιχα, οι οποίοι έκαναν ήδη το ντεμπούτο τους στην πρώτη αγωνιστική. Εκτός ο Κριστέα. 

Ουνιβερσιτατεα Κλουζ Στατιστικά

*5/6 παιχνίδια έληξαν με under 2.5

*4/6 ματς τελευταία είχαν No Goal

*Δέχεται γκολ σε 7/10 εκτός έδρας

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | 

ΚΡΑΪΟΒΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Απέσπασε ισοπαλία εκτός έδρας, με σκορ 1-1 και αντίπαλο τη Βλάζνια Σκόντερ, για τα προκριματικά του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Στο 45+2’ ο Ιβάν με εκτέλεση πέναλτι σκόραρε για το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου. Στο 51’ ο Χότσαϊ ισοφάρισε σε 1-1 και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό σκορ. 

Η Κραϊόβα δεν έχει κάνει την ιδανικη εκκίνηση στη σεζόν, καθώς δεν έχει σημειώσει νίκη σε δυο ματς. Ισάριθμες ισοπαλίες, με την τελευταία επί της Βλάζνια Σκόντερ (1-1) για τα προκριματικά του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, να κρίνεται θετικό αποτέλεσμα αφού έχει προσεχώς, τη ρεβάνς στην έδρα της. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έχασε προβάδισμα δύο τερμάτων στο ματς με τη Σέπσι (2-2) εντός έδρας. Ο Λάσλο Μπάλιντ που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, ερχόμενος από την Αράντ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του σε αυτό το παιχνίδι. Εκτός ο Ματέιου λόγω τιμωρίας.

Κραϊόβα Στατιστικά

*5/6 παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*4/6 ματς τελευταία με under 2.5 γκολ

*Σκοράρει σε 18 σερί ματς εκτός έδρας

Ουνιβερσιτατεα Κλουζ – Κραϊόβα στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ