17η αγωνιστική

*Goal/Goal και Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΣΕΑΡΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Φορταλέζα, για το κύπελλο. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 61ο λεπτό ο Βίνα.

Στο δρόμο των επιτυχιών μπήκε και πάλι η Σεαρά. Για την ακρίβεια, μεσοβδόμαδα, η ομάδα του Μαρκίνιος Σάντος υποδέχθηκε τη Φορταλέζα, στο μεταξύ τους ντέρμπι, στη ρεβάνς για τη φάση των “16” του κυπέλλου, της οποίας και επικράτησε με 1-0. Σε γενικές γραμμές είχε καλή παρουσία σε ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι, ευτύχησε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, ενώ παρότι είχε κάποιες ακόμη καλές στιγμές δεν κατάφερε το κάτι παραπάνω. Έμεινε έτσι εκτός συνέχειας, καθώς είχε ηττηθεί με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι.

Στρέφει τώρα την προσοχή της στο πρωτάθλημα, όπου έχει συμπληρώσει έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-5-1), μετά και το εκτός 2-1 από τη Φλουμινένσε, πριν από μια εβδομάδα. Υστερώντας σε τριπλή ισοβαθμία, βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Εντός έδρας πάντως, είναι αήττητη σε δέκα ματς (5-5-0). Συμπλήρωσε κάρτες και θα μείνει εκτός ο Ιούρι Καστίγιο.

Σεαρά Στατιστικά

*2-3 Goals τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα 5/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 από τη Σάντος, για το κύπελλο. Δέχθηκε το μοναδικό τέρμα στο 67ο λεπτό από το σημείο του πέναλτι.

Σε αντίθεση με την αποψινή της αντίπαλο, η Κορίνθιανς υπέστη και πάλι την ήττα, μετά από δυο παιχνίδια. Μεσοβδόμαδα, η ομάδα του Βίτορ Περέιρα φιλοξενήθηκε από τη Σάντος, στη μεταξύ τους ρεβάνς για τη φάση των “16” του κυπέλλου, από την οποία και ηττήθηκε με 1-0. Έπαιζε με ορισμένες αλλαγές, όμως δεν κατάφερε να αποσπάσει και κάτι καλύτερο, δεχόμενη το μοναδικό τέρμα με πέναλτι. Παρόλα αυτά, πήρε την πρόκριση, χάρη στο 4-0 με το οποίο επικράτησε στο πρώτο παιχνίδι.

Στο πρωτάθλημα τώρα, έρχεται από το εντός 1-0 επί της Φλαμένγκο, την περασμένη εβδομάδα, γεγονός που τη φέρνει στη δεύτερη θέση και στο -1 από την πρωτοπόρο Παλμέιρας. Χωρίς διπλό σε πέντε εξόδους, στις οποίες σκόραρε μόλις μια φορά. Εκτίει τιμωρία και δεν θα βρίσκεται στον πάγκο ο Βίτορ Περέιρα, οπότε και θα τον αντικαταστήσει ο Φιλίπε Αλμέιδα.

Κορίνθιανς Στατιστικά

*No Goal τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα 5/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Σεαρά – Κορίνθιανς στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ