*6η αγωνιστική

*Το ματς διεξάγεται σε ουδέτερη έδρα και ειδικότερα στην πόλη Μεϊζχού.

*Νωρίτερα στη σεζόν: Σένζεν – Ροντσένγκ 2-0

ΡΟΝΤΣΕΝΓΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Η Ρόντσενγκ έφερε 0-0 με την Μεϊζου Χάκα, σε έναν αγώνα που η αντίπαλος της είχε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει, με την ίδια να μην είναι τόσο απειλητική και επιθετική.

Η Ρόντσενγκ έμεινε στο 0-0 απέναντι στην Μεϊζού Χάκα, σε έναν αγώνα που αν μία ομάδα μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα, βάσει της εικόνας του, αυτή είναι η ίδια! Εστω και αν ακόμη δεν έχει καταφέρει να πετύχει κάποια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά με τρεις ισοπαλίες σε πέντε παιχνίδια, όλες συνεχόμενες, μετά τις δύο ήττες στους πρώτους αγώνες.

Παραμένει πολύ χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, εκτός ζώνης υποβιβασμού μόνο και μόνο λόγω διαφοράς τερμάτων, αφού είναι ισόβαθμη με μία ομάδα που είναι εντός αυτής.

Τραυματίας είναι ο αριστερός εξτρέμ Γκουανγκχουί Χαν, τιμωρημένος είναι ο δεξιός μπακ Αμπντουγκένι.

Ρονγκτσένγκ Στατιστικά

*Εχει τρία σερί under 2,5, 4/5 στο πρωτάθλημα.

*Εχει 3/5 Ν/G τη φετινή σεζόν.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΣΕΝΖΕΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: H Σενζέν έχασε με 4-1 από την Γκουάν Πεκίνου δεχόμενη το πρώτο γκολ πολύ νωρίς, μόλις στο δεύτερο λεπτό από τον Ζανγκ Γούνινγκ. Απείλησε με ισοφάριση σε μία – δύο περιπτώσεις, αλλά τελικά δέχθηκε δύο γκολ ακόμη στη συνέχεια από τους Γιου Νταμπάο (52’), Ζανγκ Γούνινγκ (60’). Κατάφερε απλά να μειώσει με τον Ατσεαμπόνγκ στο 63’, ενώ ο Γουάνγκ Ζίμινγκ στο 88’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η Σενζέν ηττήθηκε με το «βαρύ» 4-1 από την Γκουάν Πεκίνου, γνωρίζοντας την πιο μεγάλη της ήττα ως τώρα στη σεζόν. Αλλωστε ήταν μόλις η δεύτερη της, έχοντας τρεις νίκες σε πέντε αγώνες, χωρίς να έχει φέρει ακόμη κάποια ισοπαλία στις αναμετρήσεις της για το πρωτάθλημα.

Είναι σχετικά ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στο πρώτο μισό του, στην 7η θέση για την ακρίβεια, ούσα ελαφρώς πιο κοντά στην κορυφή, στο -5 συγκεκριμένα, απ’ ότι είναι στην ζώνη του υποβιβασμού, στο +6 για την ακρίβεια.

Σενζέν Στατιστικά

*Εχει 3/5 G/G μαζί με over 2,5 στο πρωτάθλημα.

*Εχει 3/5 αγώνες με 2-3 γκολ στο πρωτάθλημα.

Ρόντσενγκ – Σενζέν στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ